Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci żeniący się z ukrolkami

Polecane posty

Gość gość

imbecyle biorący sobie służące z kraju gdzie obustronne puszczalstwo w związku jest wartoscią narodową (innych jako lud bez historii nie mają) :-D 🖐️

Gość gość
A ja jako kobieta powiem ze niech się zenia , jeśli będą je szanować to czemu nie , ale większość Polaków zeniacych się z ukrainkami to nieudacznicy którzy myślą ze będą mieli z niej darmowego robota , w sumie to mi tych dziewczyn szkoda bo polki już dawno uciekaja od buractwa Polaków teraz one muszą zakosztować polskiego smrodu żeby później i tak uciec

Gość gość
Z Ukrainkami i Azjatkami żenią się tylko nieudacznicy, których żadna Europejka nie chciała. Dla takiej wschodniej dziffki (tak, u nich miłość i prostytucja to jedno i to samo) wyjechać do Europy to jak złapać Pana Boga za nogi, więc od biedy może być i Polak. Ale te ładniejsze i wykształcone mierzą wyżej i polują na Niemców, Amerykanów czy Skandynawów. Polakom trafia się najgorszy sort k.u.r.e.w. z tych biedastanów, a oni się cieszą z zagranicznych żon, debile. :D

Gość gość
one już nie są słuzącymi one to wielkie paniusie

Gość gość
Akurat to prawda bo te ukrainki w Anglii to jest niebo a ziemia z tymi co do Polski przyjeżdżają : /

Gość gość
Wstyd mi za was tępe baby , okej ukrainki może i sa mniej inteligentne od Polek i mniej obyte ale żeby kogoś tak wyzywać : / opanujcie się to forum a nie obora

Gość gość
a niech się żenią i jadą ze swoimi żonkami na Ukrainę ;)