Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyBakłażan

Dziewczyna nie szanuje mojego zawodu

Polecane posty

Gość zielonyBakłażan

Nie trudno się domyślić, o co chodzi. Jestem informatykiem. Dużo czytam techniczych książek, artykułów, dokształcam się, a jedyne co słysze od swojej dziewczyny na ten swojego zawodu to: - boże jakie to głupie - że to bez sensu - pewnie znowu jakieś htmle (mówione prześmiewczo) Wiele razy słyszałem takie opinie od niej i wielu innych osób i mam wyrobiony w sobie taki filtr aby nie brać tego do siebie, ale z ust kogoś z kim chce spędzić reszte życia wydaje mi się nie na miejscu. Generalnie odbieram to za brak szacunku i trochę za brak akceptacji tego kim jestem. Czy słysznie?

Gość gość
Nie jest to miłe. Nie powinno tak być. Może uważa ze za mało poswiecasz jej uwagi, czasu? Aczkolwiek ja tez jestem informatykiem, i Mężczyzna takich rzeczy nie mówi. Wręcz jest dumny. Wydaje mi się ze musisz z nia porozmawiać, albo zachowuje się tak jak ona. Niech zobaczy jak to jest. A poza tym szanować Cię i to To Ty lubisz.

Gość gość
Kochane wspaniały prezent dla Was! W związku z dużą aktywnością naszych fanów oraz dużym zainteresowaniem naszymi konkursami mamy dla Was kolejny konkurs! Szczegóły na naszej stronie:D Powodzenia wszystkim ! www.maake-up.pl/konkurs

Gość gość
Tak, slusznie. Nie rozumiem, skad wysmiewanie informatykow? Zawod jak kazdy inny, ba, slyszalam ze calkiem niezle potrafi informatyk zarabiac. Masz pusta dziewczyne, nie wiem moze ona oczekuje biznesmena na kierowniczym stanowisku? Nie zastanawiales sie, czy nie jest materialistka?

Gość anabella25
I słusznie ci się wydaje .Myślisz ,że potem będzie lepiej? Nie ,będzie gorzej.Twoja partnerka czy narzeczona powinna akceptować twoją pracę i odwrotnie.Pracować będziesz większą część zycia i nie da się tego ominąć,zamknąć w szufladzie,wyrzucić.Jak można nie akceptować czyjejś pracy. Poważnie się zastanów czy na pewno chcesz z nią spędzić resztę zycia. Może jakaś szczera rozmowa mogłaby coś zmienić.....?

Gość zielonyBakłażan
zwracałem jej na to uwage i wtedy łapała się za język. Raczej to nie wynika z braku czasu spędzonego razem, bo go spędzamy całkiem dużo. Jeśli się douczam, to głównie po nocach albo gdy jej nie ma w mieszkaniu. Ona jest studentką medycyny i podejrzewam, że wyrobioną tolerancje na zawody, których efekt pracy jest namacalny, ale do mnie to oczywiście nie przemawia.. No smuci mnie to jej nastawienie... Odnośnie materializmu, to przejawia takie zachowania. Co ma materializm do tego tematu?

Gość gość
To zmień dziewczynę. A wcześniej ponabijaj się z konowałów.

Gość gość
- boże jakie to głupie x powiedziała pewnie dziewczyna po socjologii lubi innym g****okierunku. Naprawdę chcesz mieć kobietę która jest ignorantką i do tego głupią?(bez obrazy).

Gość gość
Wiele razy słyszałem takie opinie od niej i wielu innych osób X Jakimi ludźmi Ty się otaczasz, skoro wyśmiewają Twój zawód? Współczuję, ale chyba najwyższa pora na zmianę znajomych i partnerki, nie uważasz? Twoja partnerką nalezy do tych, którzy uważają tylko swój zawód za 'naj', reszta to plebs. Gwarantuję Ci, że ten związek i tak nie przetrwa, chyba że przyzwyczaisz się i zaakceptujesz ciągłe poniżanie. Wyobrażasz sobie z tą kobietą mieć dziecko? Wyobrażasz sobie, ze będzie Cię tak poniżać i wyśmiewać przy dziecku? Naprawdę chcesz być nikim, takim popychadłem w związku? Naprawdę zastanów się poważnie nad tym związkiem, skoro rozmowy nic nie dają, to pora zastanowić się nad przyszłością, ile macie razem jakąś przyszłość.

Gość gość
Naprawde istnieja ludzie ktorzy sie wysmiewaja ze specjalistow IT?Ona wychowala sie na wsi gdzie "doktur" to jest tylko dobry zawod?

Gość gość
Ja jestem murarzem i rozstałem się z dziewczyną jak podmiechiwała ze mnie, że jedynie co umiem robić to gładź na ścianach... dziewczyny pozjadały już rozumy. Bo przecież jak nie Ty, to kto inny.. wrzuć na luz ziomek i szukaj nowej Panny (ale z 'głową') ;)

Gość gość
Ja jestem murarzem i rozstałem się z dziewczyną jak podmiechiwała ze mnie, że jedynie co umiem robić to gładź na ścianach X A ona co potrafiła? Myć podłogę?

Gość gość
Ja jestem murarzem i rozstałem się z dziewczyną jak podmiechiwała ze mnie, że jedynie co umiem robić to gładź na ścianach X A ona co potrafiła? Myć podłogę? X żadna praca nie chańbi :) jeżeli w związku nie pasuje komuś zawód partnera, to znaczy... dobre pytanie co to znaczy.. chyba, że ten któs jest pusty bo oceniać człowieka po zawodzie to raczej głupota.

Gość gość
Powiedz jej ze mogles byc wege studiujcym prawo i uprawiającym crossfit. Przeciez nauki techniczne to prestiż. Sam jestem informatykiem. Dobrze zarabiam moja ma szacunek do mojej pracy.

Gość gość
Jakaś pusta dupa...

Gość gość
Szybko zmień dziewczynę, szkoda czasu.

Gość gość
no, chłopie, przecież zawód informatyka w ostatnich czasach jest bardzo ceniony.. coś mi się wydaje, że ona ma jakieś kompleksy i chce w ten sposób obniżyć Twoje poczucie własnej wartości, żeby uwiązać Cię do siebie. Dziś wyśmiewa zawód, za jakiś czas zacznie robić kąśliwe uwagi co do wyglądu, potem co do osobowości itd. Żebyś uwierzył, że jesteś nikim, nic niewart, żebyś popadł w kompleksy i myślał, że innej, lepszej nie znajdziesz, że nie zasługujesz na nic. Żebyś ją ubóstwiał, bo jak nie ona, to zostaniesz sam na zawsze.. i żebyś uważał ją za ideał= ot, niezła zagrywka manipulacyjna, poczytaj sobie o tym. Ja z chłopakiem chwalimy się wzajemnie, dodajemy sobie skrzydeł, zawsze tyrzymamy za siebie kciuki i cieszymy się ze swoich sukcesów. Wiesz, jak wspaniale się czułam, kiedy mowił mi, że jest ze mnie dumny? Życzę Ci, żebyś się otrząsnął i żebyś dał sobie szansę na poznanie kogoś, dzięki komu dowiesz się,jak to jest

Gość gośćdwadwa
buahahaha co za kobita?! ona chyba nie wie kogo ma w domu! Jedyny zawód gdzie bez znajomości i tylko dzieki sobie można zarabiać normalne a nawet dobre i super dobre pieniądze, nie wiem gdzie się aktualnie znajdujesz w drabince zawodowej ale na pewno zarabiasz dużo, olej ją powinna być dumna i cieszyć się,że jej możesz usłać życie różami a jeśli nie docenia to znajdziesz sobie ...każdą inną za jakiś czas.

Gość gość
laska g****o z Ciebie robi .. tak jak ktoś napisał wyżej celowo obniża poczucie Twojej wartości... jakiś śmieć nie kobieta