Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do GRUBYCH dziewczyn, nie wstyd wam świnie tak sie obżerac?

Polecane posty

Gość gość
Ale słowa jesteś gruba biorą sobie do serca te z nadwagą +-5kg a kaszaloty leją po całości na opinie ludzi :o

Gość gość
Osoby notorycznie otyłe powinno sie wyslac do Oswiecimia :D

Gość gość
kobieta zaczyna się od 60kg poniżej to anoreksja, wysuszenie

Gość gość
Z grubasem nawet seksu nie chce sie uprawiac. To musi być OBLEŚNE przytulac sie do zwałów tluszczu zamiast do ciała fuuuuuuuuuj :( totalnie odpada

Gość gość
Ja waze 52 kg,ale jakos nie zione nienawiscia do ludzi otylych.Po prostu interesuje sie soba a nie innymi,nie mam zadnej obsesji na punkcie ludzi grubych.Autor tego tematu ma jakis problem czy bol d**y?Bo nie bardzo rozumiem czemu ma sluzyc taki temat.

Gość gość
A ja jestem gruba i wiesz co dobrze mi z tym cieszę się że żyję. Bo mi bezmózgu 25kg dołożyła chemioterapia. Tak wyobraź sobie ograniczony półinteligentny łbie że można się cieszyć życiem. Tak wybraź sobie chorując na raka można tyć po sterydach które się dostaje. A i do twej wiadomości hormonów wziąć mi nie wolno wiesz taki genotyp nowotworu złośliwego który może hormon uaktywnić. A i lubię chodzić,chodzę też często na basen wiesz czemu??Bo zdanie idiotów mnie po prostu bawi.

Gość gość
A ch!uj mnie swinio obchodzi co cie bawi. Mniej żryj albo sie wychodz na ulice.

Gość gość
A mnie chuj obchodzi co ci tam się podoba a co nie. Zryty łeb twój też mi się nie podoba i nie mogę dokonać eksterminacji niestety.

Gość gość
22:37 Coz za kultura najwyzszy lotow!Ja juz wole porozmawiac z czlowiekiem grubym,ktory jest mily i uprzejmy niz z chamem w czystej postaci.

Gość gość
22.32 temat jest nie o Tobie, nie obruszaj się. Przeczytaj nagłówek, autor pisze o celowym obzeraniu się, jako przyczynie otyłości. Współczuję takim obzartuchom, mnóstwo problemów zdrowotnych przed nimi. Stawy kolanowe, zwyrodnienie kręgosłupa, nadciśnienie, choroby układu krążenia, cukrzyca...

Gość gość
A na ulicę,na plażę,na basen sobie chodzę i chodzić będę. Bo lubię a ty jak ci się nie widzi wychodzić nie musisz.

Gość gość
A gdzie jest napisane że wszyscy muszą być szczupli??No gdzie??Ty nie tolerujesz grubych,ja głupich i ograniczonych. Bo widzisz ja nie mam na czole napisane jestem gruba po AC.

Gość gość
No wychodz wychodz posmiejemy sie kaszalocie z twojego nieudolnego odzywiania :D kupimy ci jeszcze big maca i sterte frytek hahahahha

Gość gość
A na ulicę,na plażę,na basen sobie chodzę i chodzić będę. Bo lubię a ty jak ci się nie widzi wychodzić nie musisz. x Przeciez ty nie chodzisz tylko sie toczysz. Inteligentny czlowiek nigdy nie jest gruby, prawda?

Gość gość
Teraz musisz pomyśleć co to jest AC??Podpowiem chemioterapia czerwona,poczytaj i następnym razem pomyśl że za rok też możesz być grubym.

Gość hehszki
zgadzam sie z autorem w 100%! ludzie otyli mnie obrzydzają, ile takich macior chodzi po miescie, uda o uda sie obijają a zwały tluszczu na brzuchu wylewają sie ze spodni! a najlepsze jak widze taką delikwentkę jak toczy sie przede mną po schodach a tam dżinsy w udach wytarte od tego tarcia! tam jest takie tarło że aż sie dziwie że sie nic nie zapali!

Gość gość
Kwiat szczupłej inteligencji właśnie tu pisze. Widać poziom bo mnie z reguły interesuje co ktoś ma w głowie,a nie jak wygląda. Ale cóż pamiętajcie grubi możecie stać się szybciej niż wam się wydaje.

Gość gość
gość dziś tak sobie tłumacz. Widac ze zazdroscisz nam szczuplym ze jestesmy atrakcyjni mamy fajne laski a tobie pozostaje jedynie szukac podobnego paszteta 🖐️ :D

Gość gość
Naprawdę nie rozumiecie że niektórzy mają nadwagę z powodu choroby?

Gość gość
No i ja wolę tego paszteta z poukładanym życiem w główce. I tylko niektórzy mają z tym ogromny problem.

Gość gość
Tylko te laski fajne są dziś a za kilka lat?Rozumu nie przybędzie a kilogramy owszem mogą. A potem jeden stary trep z drugim gdzie ja miałem oczy.

Gość gość
Poziom na kafe coraz niższy

Gość gość
ea

Gość gość
Chcesz schudnac zdrowo? Utrzymac wage? Dostać plan ,żywieniowy , treningowy oraz opieke podczas całej diety i członkowstwo w naszej grupie na FB ? Szukam chętne osoby, które chciałyby coś zmienić w swoim życiu. Takich ludzi, którzy mają cele: chcą schudnąć, poprawić swoją sylwetkę, mieć więcej energii, osoby które chciałyby poprawić wygląd swojej skóry, włosów i paznokci. Znasz może kogoś, takiego? Twoja odpowiedz będzie dla mnie bardzo pomocna. Jeżeli zabieram Ci czas to przepraszam. Napisz ,podam Ci plan naszej diety . e-mail: karoollaa@onet.pl

Gość gość
Jesli facet zarabia wiecej to kobieta powinna o niego zabiegac koniec kropka fb

Gość gość
Kobiety leca tylko na kase i samców alfa a potem płaczą ze ich facet zdradza dlatego uczciwi faceci zostaja sami qs

Gość gość
Wiekszosc kobiet to pustaki szukajace bawidamka, nie zasługuja na uczciwego mezczyzne jak ja 🖐️ iq

Gość gość
Odrzucacie uczciwych mezczyzna wybieracie bad boyów samców alfa i modeli to potem co drugi zwiazek sie rozpada i płaczecie na forach ze maz was zdradza. A spokojni poukladani nie zdradzaja wiec zostaja sami 🖐️ xx

Gość gość
Nie ma juz kobiet uczciwych, kazda szuka modela wc

Gość gość
Hej kilka podobnych wątków pod rząd, na temat otyłych dziewczyn,czyzby ten sam autor/ka