Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korcia2515

pilne !!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny mam dziwne ale zasatnawiajace pytanie nigdzie nie moge znalesc odpowiedzi mozliwe ze zle wpisuje to co chce uzyskac . A chodzi mi o to ze kochalalm sie wczoraj z chlopakiem i sposcil sie do srodka po chwili zrobilam siku czy cos moglo zostac czy wszystko zleciało ?? dziekuje za odpowiedz ;)

Gość gość
jestes w ciazy :>

Gość gość
OMG kpisz czy o drogę pytasz:-|

Gość gość
Spuścił Ci się do cewki moczowej:-D ale hardcore🖐️

Gość gość
Dla twojej wiadomości to siki wychodzą inną dziurą:-D

Gość gość
Ale za to my sie dowiedzieliśmy czegoś ciekawego :) Że spuścił ci sie do cewki moczowej :D:D:D

Gość gość
:-D

Gość normalny mężczyzna
"Hej dziewczyny mam dziwne ale zasatnawiajace pytanie nigdzie nie moge znalesc odpowiedzi mozliwe ze zle wpisuje to co chce uzyskac . A chodzi mi o to ze kochalalm sie wczoraj z chlopakiem i sposcil sie do srodka po chwili zrobilam siku czy cos moglo zostac czy wszystko zleciało ?? dziekuje za odpowiedz" Kochana Korciu, za czasów mojej młodości dziewczyny miały piękne lub dość podłej jakości wnętrze, które pociągało bądź odpychało zainteresowanych mężczyzn, jak widać teraz te mają środek do którego, wybacz mój "puryzm" językowy, ale muszę poprawić - można się tylko(?) SPUŚCIĆ. O reszcie twojej wypowiedzi, zarówno pod względem jakości przekazu jak i jego wartości merytorycznej nie wspomnę, łaskawie SPUSZCZAJĄC nań zasłonę milczenia.

Gość gość
Jak nasienie dostało się do środka a miałaś dni płodne, to mogło dojść do zapłodnienia, czyli możesz byś w ciąży. A to że siusiałaś po stosunku, to nic nie znaczy bo nasienie całkiem nie wypłynie nawet jak byś bardzo dokładnie się umyła.Gdzieś czytałam że plemniki mogą tam przeżyć nawet dwa dni.