Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobyt w szpitalu z małym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Dziewczyny, na trzy dni muszę z synem iść do szpitala. Gdzie mogę poczytać, jak się do tego przygotować, co zabrać ze sobą? Na czym spać zamiast karimaty? Pomóżcie :)

Gość gość
Hej. Ja bylam z synem w szpitalu tydz, ale w naszym szpitalu byla lezanka dla rodzica.

Gość gość
Zależy od szpitala w niektórych można wynająć łóżko ja byłam nawet w takim gdzie od tamtego roku matka moze spać za darmo tylko jedzenie w swoim zakresie weź też jakieś wygodne dresy dla dziecka jakieś zabawki na pewno jeśli uzywasz przy dziecku kremów to też ciuchy na przebranie można szpital gdzie będziesz ma swoją stronę internetową to tam coś może będzie

Gość gość
Na pewno mokre chusteczki polecam i żel anybakteryjny do rąk (chociaż może być podajnik na sali). Dla dziecka coś do zabawiania, ulubiony pluszak, książeczki, kredki- zależy w jakim wieku. Dla siebie- zależy czy zostajesz tam czy wracasz do domu, na pewno ładowarkę, pieniądze, jesli zostajesz to ręcznik (polecam turystyczny), miniaturkę żelu pod prysznic, szczotkę i pastę do zębów, wygodne kapcie-balerinki i ciuchy też wygodne, domowe. Ze spaniem to loteria, musisz się zorientować, bo jest pełen przekrój, od czuwania na krześle po normalne łóżko z pościelą.