Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwrozterce

Siostra koleżanki

Polecane posty

Gość gośćwrozterce

Koleżanka w pracy ma super siostrę, przynajmniej takie jest moje zdanie. Ona niestety uważa ją za totalnego bezmózgowca, życiową kalekę, kpi z niej, m.in. że jeszcze nigdy nie miała chłopaka, że jest zakałą całej rodziny, karą boską nie wiadomo za co. I jak się z nią umówić ? Koleżanki nie mam co w to mieszać ale jak podejść do jej siostry, żeby nie pomyślała, że to jakieś gierki jej przemądrzałej siostruni ?

Gość gość
Podejdź do niej sprzyjających okolicznościach kiedy w pobliżu nie będzie tej Twojej koleżanki i spytaj za co ją siostra tak nie lubi ... czy poderwała jej chłopaka ?

Gość gość
Nie patrz na jej glupia siostre tylko gdy ja spotkasz, podejdz do niej I zwyczajnie powiedz znusmiechem, ze Ci sie spodobala I czy umowi sie z Toba. Badz zdecydowany, nie czaj sie, nawet przy siostrze jej o to zapytaj. Masz prawo miec inne zdanie o niej, a siostra moze zazdrosna bo tamta ladniejsza ;)

Gość gośćwrozterce
To chyba nie zazdrość a raczej złość, wiem, że to głupie ale koleżanka ma do niej pretensje, że stuknęła jej 30-cha i jeszcze nie wyprowadziła się z domu, muszą mieszkać w jednym pokoju.