Gość anais0912 Napisano Marzec 22, 2017 Witam jestem tu po raz pierwszy. Chciałabym się dowiedzieć jakie objawy celiakii mieliście. Może opisze . Od dziecka miałam problem z odczuwaniem zmian temperatury, mianowicie kręciło mnie w stawach na zmianę pogody i mam tak do dziś, ogólne zmęczenie, podpuchnięte oczy. Mam 30 lat .Jestem osoba aktywna fizycznie , szczupłą, swojego czasu miałam podwyższony poziom cholesterolu przy regularnych ćwiczeniach i zdrowej diecie , poszłam do dietetyka i Pani ustaliła mi diete z odraniczeniem glutenu. I powiem ze czułam się swietnie. Cały czas mam problemy z miesiączkami, bardzo nieregularnymi do dzisiaj. Pozniej byłam w pierwszej ciąży nie mogłam jesc pieczywa ponieważ miałam straszne wzdęcia, dlatego sobie spasowałam, sporadycznie zjadłam chleb ale nie za dużo żeby nie mieć uczucia pełności. Jak zakończyłam karmienie napiłam się piwa i myślałam ze umre tak mnie bolał brzuch. Jednak nie pomyslalm ze może mieć to związek z chlebem, ale i jedno i drugie jest ze zboza. W drugiej ciąży zaczęły się bole brzucha po pieczywie nad pępkiem (zaznaczam ze makaronow prawie nie jem dlatego bole zdecydowanie mam po chlebie) Po porodzie bole brzucha nie ustały, zaczynają się w godzinach wieczornych ok 20 i trwaja do 23, gdy zjem cos zbozowego np. na sniadanie. Do tego bola mnie stawy a mianowicie kostki i srodstopie, drętwienie rak, biegunek nie mam jednak jak mnie boli brzuch musze isc do toalety, jednak wszystko wygląda normalnie, zgagi tez nie mam. Dzisiejszej nocy tak mnie bolał brzuch ze chciałam jechać na pogotowie, jednak mam dzieci chore a jestem sama i nie mam nikogo poprosić o pomoc, wzięłam paracetamol i przespałam noc. proszę o odpowiedzi bo byłam u lekarza to mnie wyśmiał, dosłownie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach