Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który bank do lokaty?

Polecane posty

Gość gość

Który bank waszym zdaniem obecnie daje najlepsze warunki jeżeli chodzi o oprocentowanie na lokatach? W sensie gdzie najwięcej pieniążków urośnie po danym okresie :)

Gość gość
teraz jest tak w uproszczeniu: pożyczasz bankowi 100 po roku dostajesz 101zł.

Gość gość
Z lokatami faktycznie jest jak jest. Najlepiej wejdź sobie na https://moneye.pl/ranking-lokat-bankowych/ i tam sama sprawdź, który bank jakie lokaty oferuje. Z tego co ostatnio widziałam to najlepsza oferta oscyluje w granicach 4% więc przy większych kwotach coś tam się nazbiera :)

Gość GosiaAdamska
Uważajcie na te lokaty i polisolokaty można niezle się przejechać. Przez swoja głupote dałam się nabrać przez nieuczciwe towarzystwo ubezpieczeniowe. Zaproponowano mi polisolokatę, przez którą straciłam wszystkie oszczędności. Jeden zapis spowodował, że moje życie zmieniło się w pasmo długów . Na szczęście trafiłam na Kancelarię Prawną Invictus i Pana Michała Leszczyńskiego  tel: 883 555 181  To on  pomogł mi odzyskać moje pieniądze.Nie dajcie się tak nabrac tak jak i ja.

Gość GosiaAdamska
Nie dajcie się tak nabrać tak jak i ja. Unikajcie firm, które używają fałszywej reklamy w mediach, jak np. Kancelaria Prawna Invictus i Pana Michała Leszczyńskiego tel: 883 555 181

Gość gość
Najlepiej porównać kilka ofert wedle twoich możliwości. Wejdź sobie na www.rankomat.pl - uzupełnij dane i przejrzyj dokładnie co Cię interesuje. Potem dalej można myśleć co i jak, umawiać się do banków itp

Gość gość
No to tak wygląda polak biedny we własnym kraju podobno go chroni konstytucja. Państwo w państwie?? Niech się weźmie CBA za tego typu machloje. O co chodzi? Apeluje o doniesienie do ministra o podejrzenie łamania konstytucji przez rady miast w sprawie ludzi biednych, którzy nie mają prawa kupić swoje mieszkania z długiem tylko ma prawa spekulant kupujący mieszkanie z długiem !!! A co Z 2005 roku jest uchwała w gminie, która powoduje blokowanie możliwości kupienia mieszkania przez zadłużonego najemce co powoduje wyrzucenie na bruk biednego. Czy jest to zgodne z konstytucją, że jednej osobie dają mieszkania prawie darno a innych na bruk wyrzucają w chwili gdy zadłużony podejmuje krok ku wzięciu kredytu hipotecznego na poczet również długu, który ciąży na mieszkaniu lub nieruchomości. Logika w tym przypadku pozwala na utrudnienie wykupu mieszkania we wsparciu banków gdzie zabezpieczenie jest mieszkanie a biedny kupując mieszkanie za kilkanaście procent wartości łatwo sobie mógł by spłacić co miesiąc za niewielką kwotę raty ale urzęd gminy utrudnia ludziom taką możliwość. Jakie ma intencje ta uchwała. Podobno jest to furtka by trzymać mieszkania do celów prywatnych z rady gminy a w tym burmistrz. Czy zgodnie z konstytucją zawarta została uchwała? Obywatel ma prawo ochrony w tym przypadku ale w czyim interesie jest tworzenie takiej uchwały?

Same lokaty nie są czymś złym. Raczej się na nich kokosów nie zarobi, ale można na koncie trzymać pieniądze. Natomiast polisolokaty to coś zupełnie innego. Ludzie nie mogą potem odzyskać własnych pieniędzy, a opłaty likwidacyjne prawie całkowicie je pochłaniają. Dlatego coraz więcej osób składa pozwy, o czym można się przekonać na http://www.kinvictus.pl/pozwy-zbiorowe-indywidualne/ . Przeciwko różnym firmom sprawy się toczą.

Gość prawi 114
Jak do lokaty do Eurobank będzie najlepszy