Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam6miesieczna córkę. Karmie wyłącznie piersią, ostatni raz kochałam sie 15lutego z prezerwatywa. Ale tak boje sie kolejnej ciazy zwłaszcza ze koleżanką zaszła 8miesiecy po porodzie, ale nie karmiła piersią. Robilam dwa testy dwa negatywne. Jeden robilam trzy tygodnie od stosunku. Czy jest możliwość ze jestem w ciazy ? Nie mam miesiączki jeszcze od porodu .

Gość gość
może płodność jeszcze nie wróciła.

Gość gość
Uwielbiam ten mit, ze karmiace rzekomo nie mogą zajsc w ciaze :D Kobieto, szanse MALEJĄ a nie jest to tak ze płodnosc tracisz do zera :D Skąd wy takie głupoty bierzecie :D

Gość gość
skoro się zabezpieczaliście to powinnaś być spokojna. Jeśli prezerwatywa to dla Ciebie za mało, stosujcie dodatkowe zabezpieczenie. Może to być np contragel - żel plemnikobójczy.

Gość gość
Test jest wiaryodny w dniu podziewanej miesiączki..ja robiłam dwa kilka dni temu i byly negatywne ,a wczoraj ,nie to powinien przyjść okres II kreseczki

Gość gość
Ja mialam od porodu dwie miesiaczki trzeciej nie ma. Spoznia mi sie 3tygodnie. Robilam test i wyszedl negatywny. Pewnie u ciebie tez tak jest hormony szaleja. Male prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy