Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaa

Tolerancja

Polecane posty

Gość gośćaa

Napisałam to wcześniej na wyznajemy Te wyznanie dedykuję homoseksualistom jak i osobą które to tolerują. Niektórzy pewnie źle zintepretują to wyznanie jako obrazę, ale gwarantuje że piszę to z dobrej intencji. Celem jest pokazanie tematu homoseksualizmu z innej strony. Zanim zaczniesz czytać proszę cię o to byś traktował to z dystansem i kierowaniem się rozsądkiem a nie emocjami. Zastanów się chwilę nad moimi słowami zanim zaczniesz hejtować. Rozważ je w sercu, bo być może żyjesz w zakłamaniu. Najpierw zapytam: co sądzisz o kaziroctwie. Co pomyślałbyś o osobie, która by się chwaliła tym na forum. Czy wydaje ci się to normalne i naturalne. Czy nie miałbyś wyrzutów sumienia gdybyś to właśnie ty przespał się z własnym rodzeństwem. Czy to zgodne z zasadami moralnymi. Zastanów się i pomyśl chwilkę ... To raczej nie jest zwyczajne zachowanie i normalne, prawda?Godne tylko wstydu i żałowania. Nie wyobrażasz sobie robić tego z własną siostrą/bratem. A teraz pomyśl to samo o pedofilstwie, potem o zoofilstwie. To jest już normalne, prawda? Czy nie? Czemu hejtujesz nastolatkę, która uprawiała seks w bardzo młodym wieku. Przecież każdy ma prawo do szczęścia i miłości bez względu na wiek. Bez względu na płeć. Bez względu na gatunek. Wyobraź sobie starszego faceta namiętnie całującego się z 10-latką na ulicy. Co byś poczuł. Oburzenie? Jak tak to dobrze. A gdybyś zobaczył faceta całującego faceta. To już jest normalne? Zastanów się nad logiką twoich myśli. Pedofilstwo - NIE! Homoseksualizm - Okej. Ale skoro człowiek ma prawo do szczęścia i miłości(seksu) bez względu na płeć to ma takie same prawo bez względu na wiek i bez względu na więzy krwi. Ale, ale... czy to rzeczywiście szczęście i prawdziwa miłość? Czy jednak jedynie spełnianie potrzeb seksualnych, co? Wyobraź sobie świat idealny, raj, ale tam nie istniałby za to seks. Ludzie wiązali by się prawdziwą miłością. Naturalne związki - chłopak + dziewczyna. Czy 8-latka pokocha 50-latka? Czy dziewczyna pokocha przyjaciółkę? ( nie chodzi mi tu o miłość przyjacielską ). Zanim odpowiesz POMYŚL. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu homoseksualizm był przez dużą większość źle traktowany. Gdybyś się w tamtych czasach urodził też byś był jak inni. Nie akceptował byś związków homo. Pojawiją się media, internet, seriale w w których jest to unormalizowane. Ludzi homo na forum, starający się robić to samo, by nie być źle postrzeganym. A ty im wszystkim wierzysz. Przedstawiają ci to jako normę i ty zaczynasz tak to odbierać i tolerować. MĄDRY ci powie - Nie tolerujmy homoseksualizmu, jak i pedofilstwa, kaziroctwa i zoofilstwa. Nie dajmy się omamić mediom, bo to jednak nie jest normalne ani moralne. GŁUPI powie - tolerujmy wszystko. Nie nic w tym złego. Bo homoseksualizm to prawdziwa miłość, pedofilstwo też. TOTALNY IDIOTA powie - tolerujmy homoseksualizm, nie ma nic w tym złego chociaż Pedofilstwo jest złe. Homo- jest ok, ale Pedofil już nie... Dziękuję Ci, jeśli przetrfałeś do końca. Mam nadzieję że ten tekst coś zmieni w twoim życiu i że nie zrozumiałeś mnie źle. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie mam nic do homo ani bi