Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Współżyłam z chłopakiem w 9 dzień cyklu , 11 i 13 ... za każdym razem skończył we mnie .. to dopiero pierwszy miesiąc bez tabletek antykoncepcyjnych wiec nie wiem czy płodność wróciła od razu do normy ... Od wczoraj boli mnie głowa i jestem bardzo senna śpię po 13 godzin a mogłabym nie wstawać z łóżka , boli mnie głowa a popołudniu kłuł mnie prawy jajnik i kiedy naciskałam na podbrusze bolało ,. Mam temperaturę 37 i jestem strasznie nerwowa wszystko mnie denerwuje ...

Gość gość
spałas z kolesiem w 13 dzien cyklu, czyli praktycznie w dzien owulacji i Ty sie jeszcze pytasz czy jestes w ciazy? XD powiem Ci tak: biegnij szybko po test, ale na 95% jestes :) gratulacje :)

Gość gość
Jak cie kuje prawy jajnik to ciąża ektopowa

Gość gość
Tak ale jestem po zaprzestaniu brania tabletek antykoncepcyjnych brałam je na pcos .. i teraz nie wiem czy płodność wróciła do normy i zaszłam w ciąże już ?

Gość gość
nie słuchaj tego wyżej z tą ciąża ektopową, jakis banan :d a co do postu - prawdopodobienstwo ciązy jest ogromne wiec jak najszybciej udaj sie do lekarza lub po test :) poza tym, nie masz czego sie bac bo skoro 3 dni z rzedu praktycznie w dzien owulacji uprawialiscie seks bez zapezbieczenia to na pewno jest do ciaza planowana tak?

Gość gość
Tak planujemy dziecko ale miałam pcos i nie wiem czy tak łatwo by się stało ze od razu zaszłam

Gość gość
płodność po zaprzestaniu brania tabletek, może powrócic nawet po kilku dniach albo po kilku miesiącach, wszystko zależy indywidualnie... wiec róznie moze byc

Gość gość
Po co od razu do lekarza. Zrob test i jesli bedzie pozytywny umow sie do lekarza w 6-7 tyg od pierwszego dnia ostatniego okresu.