Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Jestem z chłopakiem 2 lata i ostatnio powiedział mi że seks ( A w zasadzie to co robimy) już go powoli nudzi. Nie powiedział co prawda że nie podoba mu się ze mną tylko ze że cały czas jest to samo, taka monotonia. Czy powinnam zacząć sie martwic? Jak powinnam zachować się w takiej sytuacji?

Gość gość
Potrzebne mu jakieś urozmaicenie to raczej normalne. Pomyśl o jakiś nowych pozycjach, seksownych strojach albo seksie poza łóżkiem. Myślę że dobrze że cię o tym uprzedził bo niektórzy faceci jak im się nudzi z partnerkami szukają urozmaicenia u innych

Gość gość
tak przebieraj sie dla pajaca

Gość gość
Tylko jest jeszcze cos. Jak zapytałam co chcialby chciałbym zmienić to mówił że nie wie Ale cos napewno a za chwilę zmienił temat. Nie wiem co o tym myśleć i jak sie zachowac

Zaskocz go jakoś. Bądź bardziej otwarta na nowości, eksperymenty. Przekraczaj granice i obserwuj jego reakcje. Sama wiesz co go podnieca, co lubi. Trochę wyobraźni i może być fajnie.

Gość gość
A jak się kochacie na misjonarza przy zgaszonym świetle? Masz orgazmy? Uprawiacie seks oralny?

Gość gość
swinie zboczone

Gość gość
,,A jak się kochacie na misjonarza przy zgaszonym świetle? Masz orgazmy? Uprawiacie seks oralny?" Tak jest seks oralny. Najczesniej robimy to na mesjonarza lub na pieska, czasem ja jestem na górze

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
Z czasem zawsze seks staje się monotonny i tego nie da się uniknąć, możesz próbować z przebierankami, odgrywaniem ról, nowymi pozycjami, ale za jakiś czas to też zacznie się nudzić. Z biegiem czasu każdy człowiek staje się przewidywalny i niczym nie jest w stanie nas już zaskoczyć, dlatego oprócz seksu w związku ważne jest aby było coś więcej.

Gość gość
Mysle ze on poprostu ocxekuje wiekszej inicjatywy z Twojej strony. Chce abys to Ty zaczynala cala gre, powinnas go calowac i powoli przechodzic do kolejnych krokow, pewnie jakis "lodzik" by nie zaszkodzil albo seks pod prysznicem czy na stole troche wiecej fantazji :-)

Gość gość
Tylko nudni ludzie narzekają na monotonię, skoro seks zaczyna go nudzić, to dlaczego twój chłopak nie zrobi nic aby to zmienić?

Gość gość
Postaraj sie bo w przeciwnym razie tak jak brunetka,zostanie c***isanie na forum i piertolenie o seksie podczas gdy inni go uprawiają. Ale ona tutaj jest seksowna i nosi markową bieliznę. Tutaj kazda jest ociekajaca seksem:(

Gość Psotka    migotka
dziś Fajna rada. Ona powinna wszystko, a on niech lezy i czeka na trzesienie ziemi z jej strony. Może jednak oboje mogliby popracować nad udanym seksem. Zacząć od szczerej rozmowy , o swoich fantazjach i co lubią w seksie :)

Gość gość
Odwal się od brunetki

Gość gość
I tak właśnie dziś wyglądają związki... nudzę się i partner/partnerka ma sprawić abym przestał/ła się nudzić, bo inaczej znajdę sobie kogoś innego.