Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milość i opony

Polecane posty

Gość gość

Hej,kochani poradzcie co mam zrobić.... Przez 7 lat jestem w zwiazku,ostanio dotarło do mnie ze to jest toksyczny zwiazek i postanowilam go zakonczyć.Moglabym pisać tysiac powodów dlaczego ale ze mam serce to mam też wyrzuty sumienia glownie z tego powodu że mój chlopak sprzedał moje letnie opony do mojego samochodu koledze bez mojej wiedzy i jak sie o tym dowiedzialam i zapytalam sie jego dlaczego to powiedzial ze ma to d.....A wiec zdecydowalam sie ze go zostawię i jak dotarlo to do niego to zaczal sie robić slodki niby idealny ale to nic nie pomogło bo ja dalej chcialam go zostawić to zaczal mi mowić że mi wszystko co moje odda i opony ktore mi sprzedal też uzywajac stwierdzenia ze kolega ktoremu sprzedal bedzie do niego przyjezdzał i bedzie miał je zalozone na swoim aucie i on zobaczy to bedzie mial wspomnienia o mnie.....Co ja mam teraz zrobić ? Poradzcie mi ? Bo sama nie ogarniam tego....

Gość gość
Zabór mienia.

Gość gość
Chyba masz nie rowno pod sufitem ze nie wiesz co robić ,w d***e go miej i te opony a wszystko wskazuje na niego ze on to chyba debil jezeli tak twierdzi...hahaha