Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_240

Nietypowe zachowanie faceta po spotkaniu

Polecane posty

Gość gość
Nie rozumiem tych ciągłych tekstów o księżniczkach w stronę autorki. Skoro takie zachowanie jej się nie podoba to znaczy, że facet nie jest w jej typie. Na cholerę ma mu dawać szansę w takim wypadku? Żeby mu nie było przykro? Byleby z kimś tam być?

Gość gość
Idź z nim do łóżka, napewno nabierze pewności siebie.

Gość rzeszowianka_26
Dla wielu kobiet takie zachowanie jest po prostu aseksualne i nawet jak facet jest przystojny to nic nie pomoże. Nic na siłę. Może kiedyś ten facet spotka kobietę której to nie będzie przeszkadzać i stworzą szczęśliwy związek.

Gość gość
Kobieta szuka nie tylko męża i ojca dla dzieci, ale też kochanka. Tu przydaje się troszkę TESTOSTERONU.

Gość smutny_1
Eh. Kobiety mają coraz większe wymagania....

Gość gość
Tu nawet nie chodzi o dominatorów ale ten facet jest zbyt ciapowaty i piszę to jako Facet. Jak sobie takiego przygarniesz to się niczego nie nauczy... Pewność siebie przychodzi z wiekiem naturalnie ale nie u wszystkich. Jak ktoś chce być ciapą to zostanie nią do końca życia.

Gość gość
Czyli Twoim zdaniem ktoś jest ciapą bo tego chce?

Gość kasiula_240
Zgadałam się z osobą, która zna tego chłopaka i okazało się, że jest to człowiek z problemami emocjonalnymi mający umysł nastolatka. Tym bardziej dobrze, że to szybko zakończyłam.

Gość kasiula_240
Po kilku tygodniach ciszy znów zaczął mnie nagabywać jakimiś dziwnymi smsami. Potrafił napisać w nocy, albo wcześnie rano. Dobrze, że mam blokadę w telefonie bo już naprawdę miałam dosyć :/.

Gość gość
Kasiula, dobrze zrobiłaś; ja byłam z takim podobnym osobnikiem-wieczny dół, deprecha:/ w******jacy typ, nie byliśmy dla siebie z wielu względów, ale jednak sie zakochałam i to ja zawalczyłam; on w gorszy dzien potrafił sie do mnie w ogóle nie odzywać:/ w dodatku p***a z pensja 1400 zł i w wieku 30 lat pokój wynajmowany u znajomych:/ od takich jak najdalej-szukaj wesołego i roześmianego faceta

Gość gość
Trzeba olać dziada i iść naprzód.

Gość gość
boże co za ograniczony naród, nie m ogę słuchać tego gaworzenia wielkich pań. A ty co lepsza ztego powodu, no tak chłopak ma problemy mentalne to uważaj bo jeszcze się od niego zarazisz, albo nie daj boze ktos cię znim zobaczy i co wteyd co wtedy ludzie sobie pomyślę. O ja p*****le, jakie głupie z was c****a, to ręce mi opadają po prostu..:/ zero tolerancji zero świadomości, zero wyrozumiałosci dla ludzkiej odmienności, i to ciche adorowanie sobie, on jest taki zj****y, a ja taka z******ta, nie będę się z psycholem przeciez prowazdzić.. na wymioty zbiera mi się :I

Gość gość
Niesmialy i zakompleksiony to może być 5 latek a nie dorosły facet. Dobrze zrobiłaś bo byś się tylko męczyła, znajdz sobie normalnego faceta z zaletami, wadami, silnymi i słabymi stronami, a nie taki chodzący kompleks, bo będziesz musiała się z nim obchodzić jak małym chłopcem, który ma swoje fochy. Od królewiczów, co mają fochy trzymajcie z daleka.

Gość gość
20.20 wyczuwam straszne kompleksy. W życiu bym się z Tobą nie umówiła.

Gość gość
Zapewne jestem dziewczyną;)