Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wyjazd z dziewczyna

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Mam problem. Moja dziewczyna jak by nie potrafi zrozumiec niektorych rzeczy. Zaczne od poczatku. Oboje zaniedlugo konczymy 18 lat. Jestesmy ze soba 4 miesiace. Zbizaja sie wakacje a ze ja koncze 18 w czerwu to zamierzalem zabrac sie za prawojazdy. Dodatkowo mam zamiar zrobic jeszcze kurs sternika po wakacjach. Do tego bede zmienial szkole na zaoczna. Wiec troche sie u mnie zmieni w najblizszym czasie. Znalazlem teraz tez prace dodatkowa by moc zarobic sobie na te wszystkie plany i jakos powoli ustatkowac sie z tym trybem zycia jaki bede prowadzic w nowej szkole. Problem zaczal sie gdy moja dziewczyna poinformowala mnie ze chciala by pojechac na wakacje do Chorwacji. Napoczatku przyjalem ten pomysl bardzo pozytywnie. Wakacje spedzone z ukochana osoba? No cos pieknego . Rok wczesniej byla ze swoimi rodzicami wiec myslalem ze tym razem tez tak bedzie. Jak sie jednak okazalo w planach byl wyjazd z jeszcze jedna para w podobnym wieku. I chodz wtedy juz tez zastanawialem sie skad ja wezme na to pieniadze (1.6tys) to nie specjalnie o tym mowilem bo jednak nie bylo wszystko oczywiste kiedy napewno jedziemy. A gdy tylko widzialem jaka jest z tego powodu szczesliwa to stwierdzilem ze jakos znajde na to pieniadze. Jednak teraz uwazam inaczej. Wedlug mnie nie jest to dokonca dobry pomysl majac tyle rzeczy na glowie i wydatkow planowac sobie drogi wyjazd na wakacje. Tylko ze ona tego nie rozumie. Uznala ze teraz ma zepsute juz cale wakacje i nie zalezy jej juz na wyjezdzie ze mna. A pojedzie tak czy siak. Obrazila sie na mnie i nie potrafi zrozumiec faktu ze poprostu cala sytuacja mnie stresuje bo sam nie wiem czy uda mi sie odlozyc tyle pieniedzy. Ona tak sie upiera i bedzie do tego dazyc nawet krzywdzac innych by tylko miec to co chce. Jesli cos nie idzie po jej mysli odrazu sie denerwuje i strzela focha. Nie wiem co robic. Ona obrazila sie i powiedziala bym nie odzywal sie juz do niej przez nastepne dni

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Powiedziales jej, ze nie wiesz czy uda Ci sie odlozyc te pieniadze bo masz inne, wazniejsze wydatki? Nie rozumie tego? To zwykla roszczeniowa ksiezniczka, dalabym sobie spokoj z nia na Twoim miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak powiedzialem Tlumaczylem jej to wszystko. Jednak to chyba taki typ czlowieka. Cos sobie postanowila i chce do tego dazyc nie wazne czy przez to zrani tez inne osoby. Troche to nie fer...mam nadzieje ze zrozumie i jej przejdzie. Przeciez mnie kocha ja ja tez. Mam nadzieje ze zaniedlugo wkoncu normlanie porozmawiamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawsze mogli艣cie jecha膰 na tydzie艅 w g贸ry wysz艂oby taniej a i pochodziliby艣cie razem po szlakach... a tu zaraz chorwacja ona musi dobrze chyba zarabia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest wiele alternatyw pytanie tylko czy ju偶 zap艂aci艂a bo jesli zap艂aci艂a to po ptakach tak naprawde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i je艣li nie rozumie to tak czy siak pojedzie :/ powinna zrozumie膰 je艣li ci臋 kocha, mogliby艣cie pojecha膰 gdzies taniej jest wiele alternatyw domek nad morzem, g贸ry , nie wiem pojechanie do miasta jakiego艣 zwiedzanie czy cho膰by ju偶 nawet s艂owacja, albo Czechy wysz艂y by taniej autokarem, serio chyba ma nier贸wno pod sufitem, chorwacja mo偶e poczeka膰, no chyba 偶e jej tak bardzo sie 艣pieszy do tej chorwacjii... pu艣cisz j膮 sam膮? troch臋 dziwna sytuacja, zamiast my艣le膰 realnie ona chyba pieni膮dze ma na pierwszym planie a nie mi艂osc .. no tak si臋 nie post臋puje wsp贸艂czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja na twoim miejscu bym si臋 pok艂贸ci艂 no bo co to ma by膰, ona jedzie , nie zwa偶a na ciebie, kocha ci臋? co艣 w膮tpie. Daj jej do przemy艣lenia, albo nie zr贸b tak daj jej woln膮 r臋ke je艣li ci臋 kocha nie pojedzie, je艣li nie pojedzie,, sprawa rozwi膮zana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odkwkd[wdk

moja by艂a taka by艂a, udawa艂em 偶e uda mi si臋 zarobi膰 na wyjazd na wakacje. ALE W ko艅cu powiedzia艂em prawd臋 i zerwa艂a, bo j膮 ok艂ama艂em. A ona? Zachowa艂a si臋 jakbym ja by艂 tylko jakim艣 przedmiotem, kt贸rego mo偶na zdepta膰 w drodz臋 do realizajci marze艅 - bo takowy wyjazd by艂 jej marzeniem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baba

nie zadawajcie sie z tego typu panienkami, dobrze wam radze

Udost臋pnij ten post