Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziesięć plus

Czy dwucyfrowa liczba partnerów seksualnych źle świadczy o młodej kobiecie?

Polecane posty

Gość Dziesięć plus

Nie nadaje jej negatywnego wizerunku?

Gość gość peak
Jeśli się nie afiszuje tym to spoko

Gość majkazzzzzzz
Zależy jak młoda jesteś i czy ich dążyłaś miłością.

Gość gość
no i pytanie, czy ta liczba zaczyna się na 1 czy na 9 :D a wiek na 1 czy na 3 :D

Gość Nawet 11 to dużo
dużo dla 30latki

Gość gość
Dla mnie to trochę dziwne, żeby mieć aż tylu facetów. Nigdy się jakoś nie ograniczałam w kwestii randek, ale i tak nie doszłam nawet do 5 a mam 30 lat.

Gość Taki Zielony
Zakładając że mózg i emocje są w głowie a cyfra to nie emocje czyli można domniemać że 10 stosunków dla zdrowej młodej kobiety to jakiś miesiąc, seks można uprawiać długo załóżmy 50 lat po 12 miesięcy czyli 600 miechów zdrowia :-D i co to jest 1/600 to nawet policja przy takim stężeniu alko we krwi uznaje za trzeźwego czyli norma :-D Czy ktoś zrozumiał :-D trochę mnie poniosło ;-)

Gość gość
Raczej zle bo to zwykle czytane jest jako rozwiazlosc i latwosc. Taka kobieta bedzie pozadana, ale jako kobieta na seks a nie zwiazek.

Gość gość
Te co są nadmiernie cnotliwe na randka okazuje się później miały wielu partnerów!

Gość gość
Dzisiejsze młódki maja przebieg 30 i więcej,a to przecież nie koniec.Uważają sie za porządne i chcą być tak traktowane! Szok!

Gość gość
Liczy się to jak podchodzisz do seksu a nie z iloma to robiłaś

Gość gość
Ilość partnerów właśnie świadczy o podejściu do seksu i nieumiejętności przywiązania się do kogoś na dłużej.

Gość gość
Chyba że trafia się na dupków :(

Gość gość
To wtedy świadczy to tylko i wyłącznie o naiwności i małym rozumku, poza tym duża liczba partnerów może oznaczać zbytnią kochliwość lub nawet desperację aby tylko kogoś mieć, choćby na chwilę.

Gość gość
po prostu szmata jestes do burdelu sie nadajesz

Gość gość
To zdecydowanie za dużo parterów. Jak to mówią: "Jeśli kłódkę otwiera wiele różnych kluczy , to nic nie jest warta"

Gość Normalny facet po 30tce
Tak, źle świadczy. Faceci nie wiążą się z kobietami co z niejednego wora obciągają. Nie ma gwarancji, że nie zdradzi lub zarazi jakimś choróbskiem. Na ogół takie kobiety to brzydule lub unikają normalnych związków.

Gość Tytus Romek Atomek
Racja jedne kobiety są do wyższych celów czyli na żony, inne do obciągania i dawania d**y. Im więcej masz facetów zaliczonych tym bardziej cię widzą jak szmatę. Szanuj się kobieto!

Gość gość
Duża liczba partnerów seksualnych o każdym źle świadczy, o mężczyznach również.

Gość gość
Zgadzam sie z tym powyzej.

Gość gość
Czy źle świadczy? To zależy, jeśli nikogo tym nie ranisz, nie wykorzystujesz, nie składasz obietnic bez pokrycia, wolisz krótkie znajomości bez zobowiązań, to tylko i wyłącznie twoja sprawa i ewentualnie osoby która będzie chciała się z tobą związać.

Gość gość
Nie poszłam z każdym facetem do łóżka bo zawsze mi się wydawało że tak robią tylko k***y. A teraz żałuj***ardzo żałuje bo mam 35 lat a miałam tylko 3 facetów. Do tego jestem z facetem z który seks tylko raz w tygodniu. Jakbym mogła cofnąć czas nie byłabym już taka cnotliwa

Gość gość
Moja cipka nie ma licznika ale ja lubię seks i nie mam zamiaru się wstydzić że miałam sporo facetów. A dokładnie 8 a mam 26 lat

Gość gość
Każdy lubi seks i nie o to w tym chodzi, duża liczba partnerów po prostu świadczy o złym doborze partnerów (czyt. głupocie), nadmiernej kochliwości i nieumiejętności przywiązania się do jednego partnera na dłużej lub bardzo luźnym podejściu do seksu i nie wiązania go z uczuciami wyższymi, gonieniem za prymitywnymi emocjami i uleganiu chcicy. Można lubić seks, uprawiać go codziennie, ale niekoniecznie trzeba mieć wielu na liczniku, można mieć jednego partnera na dłużej, a nie co chwila innego.

Gość gość
Piszesz nieprawdę i tylko próbujesz mnie ocenić. Dlaczego nieprawdę bo nie każdy lubi seks to raz . A po drugie to , że z kim spałam nie oznacza , że go kochałam więc o jakiej kochliwośc***iszesz? Nieumiejętnośc przywiązania się ? niekoniecznie bo cienię sobie swoją wolność i niezależność na tą chwilę. Ale spokojnie planuję założyć rodzinę mieć męża dzieci i co najważniejsze być mu wierna

Gość gość
Ja byłam dla męża cnotką a mąż dla mnie prawiczkiem. Ale na trzecią rocznicę ślubu zaproponował seks z jednym lub dwoma facetami w seksie grupowym. Zgodziłam się na dwóch i było codownie jak mąż i dwóch facetów kochali się ze mą do upadłego kilka godzin. Minęło od tej pory i czekam aż mąż znów zaproponuje seks gropowy. Wolała bym wymianę partnerów z drugą parą.

Gość gość
17:17 Jesli planujesz cale zycie tak zyc to ok, ale znalezc faceta na zwiazek bedzie ci trudno.

Gość Adam 2
Jak facet ma 10-15 partnerek to mowi ze jest doswiadczony. A dziewczyna to szmata i sie nie szanuje. Dziewczyno nie przejmuj sie tymi wypowiedziami. Poki mozesz to korzystaj. Dla mnie nie ma znaczenia ilu partnerow miala dziewczyna przede mna .

Gość gość
gość dziś x Dla większości mężczyzn takie kobiety nie nadają się na żony, a tym bardziej na matki.

Gość gość
I ty wypowiadasz się za większość mężczyzn wow Jestem bardzo ładna więc nie mów mi że nikt mnie nie będzie chciał za żonę. Jeśli chciałabym to mogłabym mieć już męża Zabezpieczam się pod każdym względem i 8 facetów to nie jest liczba która robiłaby ze mnie prostytutkę