Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Laptop MSI czy Alienware do gier ?

Polecane posty

Z tego względu że mam mało miejsca w domu i czasami pomieszkuje gdzie indziej to Najlepszym rozwiązaniem jest laptop nie komputer stacjonarny Więc mam pytanie do użytkowników laptopów którzy lubią sobie pograć a czasami przenoszą się z miejsca na miejsce Jaki macie laptop do gier jakiej firmy i co możecie powiedzieć o firmie MSI czy laptopów od DELa alienwere czekam na Wasze szczegółowe informacje o tych produkcjach lub może macie inne laptopy o których możecie coś opowiedzieć Dzięki za szczegółowe wypowiedzi Pozdrawiam Michał część :)🖐️

Ja polecam laptopyfirmy zrobeutanazje lub powiessie, lepsze niz msi czy alienware. Uzywam od kilku lat i gram w gry takie jak popelnilem samobojstwo 4 albo liga zabojstw. Polecam

Ja mam Asus Zenbook UX 303 LN i bardzo dobrze się sprawdza. Co prawda przy bardziej wymagających grach trzeba zmienić trochę ustawienia grafiki żeby gra nie ,,chrupała" ale w warunkach domowych nie jest to problem. :-) Myślę że laptop wart polecenia.

Gość akimuszke
msi i alieny najlepsze prawda.

Wbił nie podoba ci się temat to nie wchodź będziesz mi psuł watek x Dzięki za odpowiedzi i proszę o więcej :)

Gość gość
Jeżeli chcesz wiedzieć jaki laptop kupić to zrób własny research necie na serwisach branżowych. Jako posiadacz laptopa do grania całkowicie odradzam kupowania laptopa do gier : szybciej się starzeje, jest mniej wydajny, często się grzeją, często trzeba oddawać do serwisu aby wnętrze czyścić z kurzu, 4000 zł to min kwota jaką trzeba wydać, Dobrą opcją jest steaming obrazu z wydajnego pc do do słabego laptopa przez neta.

Laptop to nie tyle wazny do gier co myszka. Autorze pamietaj by kupic myszke z dlugim i solidnym kablem bys mogl sie bez problemu powiesic na lampie.

Tak jak napisałem czasami się przemieszczam i mam mało miejsca w domu i dlatego chce laptopa ale skorzystam z podpowiedzi dziękuję :)

Prawda jest taka ze oba te laptopy to smiec do kosza :). Dzisiaj konsument jest biedny i glupi wciska sie mu intela i jakies geforce i ma jarac dvpe za 1500 dolarow. Ja bym zadnego z tych laptopa za darmo nie chcial...

I jeszcze do tego windows 10 ja jeebie. Tylko uposledzeni i ograniczeni umyslowo dzisiaj korzystaja z windowsa.

Gość gość
sttigoica to kaleka na wozku sama sie przyznala

nieidealny.pl/forum/forum/4-kupno-laptopa-zakup-notebooka-porównywanie-modeli/ Tutaj napisz ;)

Gość gość
Jak cię stać to aliena

Gość rozumiesz kaleko
play station lub xbox do gier

Szukam dobrego PC do 3 tysięcy. Podpowiedzcie, czy lepiej kupić gotowca w sklepie czy coś w stylu http://forgamers.ithardware.pl/?config=234589#configurator gdzie mogę sobie dowolnie dostosować wybrane parametry i płacić za co chcę, bo np. zależy mi na lepszej karcie graficznej. Nigdy wcześniej nie kupowałem takiego personalizowanego sprzętu.