Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam 7 kilo !

Polecane posty

Gość gość

Witam pisze z dość głupim zapytaniem, bo normalnie nie umie w to uwierzyc. Od miesiąca jestem na diecie od dietetyka, dwa dni temu miałam wizytę. Gdy stałam na wadze u dietetyka zobaczyłam 7 kilo mniej ! normalnie cud jakis, ale mialam duzo wody wiec polowa z tego to woda mi zleciała. W kazdym bądź razie ze szczescia skakałam, bo gdy wazylam sie w dzien wizyty u dietetyka w domu, moja waga pokazywala az o 3,5 kilo wiecej niz na tej wadze u dietetyka. Wypieprzyc ją z domu ze mnie oklamuje ? Czy moze dieteyk ma zepsutą ? Bo normalnie nie moge w to uwierzyć !!!! :)

Gość gość
a w jakim tempie scbudlas? proponuje ćwiczenia. będziesz miała zwiotczale ciało na samej diecie

Gość gość
A ważyłaś się też wcześniej (na początku diety) w domu w tym samym czasie co u dietetyka? Masz porównanie co do wagi wcześniejszej? Bo tak to można tylko gdybać. Słabe baterie w wadze potrafią przekłamać w dół. Sama tak miałam.

Gość gość
tak ważyłam sie w dniu 1 wizyty przed dietetykiem bylo 80.5, i u dietetyka bylo 80.5 a teraz u mnie na wadze bylo 75.9 a u dietetyka 73.5 takze nie wiem... :P schudlam w miesiąc, ćwicze 3,4 razy w tygodniu zalezy jak mi sie chce :P przewaznie cardio i orbitrek na poczatek :) wiem ze to szybko, ale mam 1800 kcal diete, wiec sama sie dziwie ze tak szybko spadło to :)

Gość gość
jakoś mi się nie chce wierzyć. Któraś waga kłamie. Wymień u siebie baterie i zobaczysz co pokaże.

Gość gość
maz wrocil z apteki z bateriami, i teraz jest 75.8 a dwa dni temu u lekarza 73.5. Myślę ze jego waga nie klamie, jesli jest z pomiarami tkanki tluszczowej wody i wgl ;P

Gość gość
u mnie jak najbardziej sprawdził się dietetyk, schudłam 27 kg. Bez Pani Sylwii nie dałabym rady, jak Boga kocham, wspierała mnie niesamowicie. Ciągły kontakt mailowy to podstawa, a ona odpowidała na moje pytania i doradzała mi bardzo szybko i skutecznie. To, że jest dietetykiem pracującym przez internet to plus, nie spotkałam jeszcze dietetyka stacjonarnego, który byłby "na każde zawołanie" z odpowiedziami. Polecam bardzo panią Sylwię z Be Light.