Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie oszukal

Polecane posty

Gość gość

Witam ,nie wiem co mam zrobić.Z moim partnerem jesteśmy razem 18 lat.Roznie z nami bywało raz dobrze raz zle.A teraz wychodzi wszystko na światło dzienne.Sprzedal mieszkanie nawet o tym nie wiedziałam.Podobno posplacal komornika.Mamy dom ale jeszcze dużo trzeba zrobić.Jak straciłam prace to twierdził ze pracuje a okazalo się ze popozyczal pieniądze.Ze sprzedanego mieszkania się nie wymeldowal teraz go policja szuka bo właściciele chca go wymeldować.On jest za granica przysyła pieniądze spłacamy długi.Mowi ze się zmienił ze chce wszystko naprawić.Ale ja nie wiem czy moge mu to wybaczyć tyle kłamstw.Kocham go ale mam naprawdę dosyć.Zaczynam mieć problemy ze zdrowiem bo ciągle się denerwuje.Ciagle mam w pamięci ze mnie tak oszukał.Teraz jak wyjechał to trochę odpoczelam ale jak wyjdzie jakiś nowy problem znowu to do mnie wraca ten żal do niego ze mnie skrzywdził.Nie wiem co robić czy ratować ten związek czy dać sobie spokój.

Gość gość
Powiedział ze się wymeldowal z mieszkania a teraz okazalo się ze nie.Jak się zapytałam to nawet nie wie dlaczego tego nie zrobił.Mysle ze chyba dotarło to do niego ze stracil mieszkanie na własne życzenie.Moze się wstydził.Ale ja mu powiedziałam ze trudno zamknij stare sprawy i trzeba zapomnieć ale jak mamy zapomnieć jak ciągle to się wlecze za nami bo nawet nie chciało mu się wymeldować.co ja mam juz robic?