Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile sie czeka na mieszkanie w Warszawie od państwa

Polecane posty

Gość gość

Jestem singlem, podejrzewam że nigdy nie będzie mnie stać na własne więc zadowole się takim. W mojej rodzinie patologia, ja mam 23 l. Mieszka matka, facet, dwie siostry, brat, i dwa śmierdzące psy (siostry) które wszystko obsrywają a mieszkanie wygląda jak chlew. Matka pije i codziennie jest awantura, codziennie są imprezy pijackie organizowane przez siostre, nie można się wyspac itd, to zamierzam napisać w uzasadnieniu. Wszyscy sie gnieżdzą na 54 m kwadratowych, w domu są robale bo to kamienica burdel. Ile mogę oczekiwać w takiej sytuacji?

Gość gość
Do usr/ane:j śmierci!

Gość gość
Poszukaj sobie chlopa z mieszkaniem a nie liczych na chate z moich podatkow!!!

Gość gość
Idź do pracy, zacznij zarabiać i wynajmij sobie pokój, albo weź kredyt hipoteczny byku leniwy. Młody facet, a chce mieszkanie dostać. Z jakiej racji niby? Sama niezaradność i roszczeniowość to nie są przesłanki do "dostania mieszkania".

Gość gość
Podobno mi się należy moja matka tak usłyszała w urzędzie. I nie z twoich podatków bo chce komunistyczne nie socjalne i normalnie będę płacić. Każdemu rodowitemu warszawiakowi się takie należy, przyjezdnym nie chyba że dlugo siedzą i zapracuja.

Gość gość
chyba komunalne... komunistyczne :)

Gość gość
skoro liczysz na komunistyczne to zgłoś się do pis :D tam najwięcej komuchów, byłych sb-ków i partyjniaków z PZPR

Gość gość
Jeżeli byłeś członkiem PZPR to należy ci się oczywiście. Zgłoś się do RN to ci dadzą bez problemu. Mnie dali.

Gość gość
No komunalne, pomyliło mi się