Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossnę karta Rossman dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Co za kicha... Też tak macie? Od początku ciąży kupuję, zbieram punkty, jakieś rabaty chcę mieć a tu za zakupy 150 zł. (pampersy itp) jakieś marne 4 zł upustu... Kurcze, już bardziej opłaci się szukać promocji w innych sklepach :(

Gość gość
No te rabaty na karcie są takie co wcale. Czasami jedynie np na chusteczki jest większa promocja z kartą niż bez.

Gość gość
Ja mam 10 proc rabatu. Do tego często są dodatkowe promocje na produkty - zawsze wtedy kupuję zapas, dzięki czemu w cenie regularnej nie kupuję nigdy nic. To bardzo opłacalne.

Gość gość
Do d....py jest ta karta. Sprzedajesz swoje i dziecka dane a jak przyjdzie do zakupow to marne 5 zl mniej ci wychodzi. A i np na mleka 1 wcale nie dolicza upustu. Trzeba by robic zakupy w rossmanie za kilkaset zl miesiecznie zeby to mialo sens.

Gość gość
Ja używam sporadycznie. Czasem maila dostanę, że z kartą coś jest taniej i jak się opłaci faktycznie to kupię. Ale generalnie to ściema, moje zniżki to max 2-3 zł przy zakupach za ponad 200, kupuję w Rosmanie Lovele i pampersy jak są w promocji i kosmetyki Hipp, robię zakupy na raz to dużo wychodzi, a ta zniżka jest dosłownie śmieszna. Wiem, ze sklep musi zarobić, no ale 10 zł taniej to już coś, a często na paragonie miałam np -0,81 zł. :/