Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 777

Jak zaczac .....

Polecane posty

Gość Ona 777

Nie wiem co jest ze mna nie tak.... Inne dziewczyny dbaja o siebie, makijaz, paznokcie, ciuchy...ukladanie wlosow... uwielbiaja to!!!! Ja nie mam w sobie tego....nie wygladam zle, ale nie mam tego pociagu do dbania o wyglad.... Zle mi z tym :( chcialabym byc taka jak one..... Myslalam o tym zeby robic to na sile, zmusic sie..... Moze mam lekka depresje i dlatego tak jest.

Gość gość
z wyplaty zostanie mi 800 zl, wole dac na usg piersi 120 zl usg tarczycy 120 zl, gastro 170, bad krwii, wole zbierac na okulary, telefon , laptopa wole zjesc cos dobrego na miescie za 17 zl niz wydawac na jakis lach za 30 zl. jak mam kupowac ciuch to porzadny i 70-200zl. wiec na ciuch tez trzeba zbierac. niedlugo czeka mnie podciecie wlosow 15 cm- 90 zl mnie wyjdzie bo w dobrym atelier. na wszystko trzeba miec kaSe. a jak sie pracuje dopiero 2 miesiace to jest jak jest.

Gość gość
a ja nie nawidze taniochy kiepskiej w jakosci. jak okulary to za 700-1500 zl. jak kurtka to max 600 zl, jeansy max 230 zl, buty max 500 zl.

Gość Laila37
Ona 777 jak zaczac....mysle ze nic na sile docen to co masz w sobie swoja naturalnosc .Jesli chcesz cos zmienic w swoim wygladzie to zrob to ale nie dlatego ze inne dziewczyny cos tam sobie robia tylko zrob to dla siebie mozesz zaczac od delikatnego makijazu ,podkreslenia oczu ,ust potem od ubioru przejrzec co masz w szafie fajnego moze tez jakas zmiana koloru wlosow ja zreszta tez musze pomyslec o jakims kolorze na glowie bo juz niedlugo sie cieplo zrobi wiec przydaloby sie zrobic cos z wlosami,czasami wystarczy niewielka zmiana i mozna poczuc sie lepiej .Kobiecie wiele nie trzeba by sie dobrze poczuc.Pozdrawiam

Gość gość
i wiedz że faceci też nie lecą wyłącznie na lale malowane