Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabs26

BŁAGAM O POMOC!!!

Polecane posty

Gość gabs26

Witam. Na początku chciałam wspomnieć, że od zawsze mam problem z miesiączkowaniem. Pierwszy raz dostałam go w 6 klasie, ale nigdy nie był regularny,byl moment że w ogóle nie występował, czasem mam okres regularny przez 2-3 miesiące góra. Nie przejmowałam się tym doczasu kiedy byłam dziewicą. Teraz mam 19 lat, uprawiam seks od niedawna ze stałym partnerem. Ostatni raz(w lutym) ja i mój chłopak się kochaliśmy, mieliśmy prezerwatywę, stosunek nie trwał długo, chłopak nie doszedł no ani ja. Martwię się, ponieważ okres spoźnia mi się już 15 dni, nie wiem czy to może być ciąża(poczekam z testem do końca miesiąca) lub czy to może być objaw jakiejś chroby. Głupio mi się przyznać, ale nie byłam u ginekologa nigdy. bardzo prosze o pomoc!!

Gość gość
Na 100% nie jesteś w ciąży. Wszystko jest całkowicie w porządku, a ty od samego początku niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
zrob test

Gość gość
Dziecko, a czy my jesteśmy wróżkami ? Zrób test albo idz do lekarza.

Gość gość
nie jesteście wrożkami,pytam o waszą opinię na ten temat :)

Gość gość
Moja opinia jest taka że już dawno powinnaś coś zrobić ze swoim cyklami!! Do lekarza marsz!! A co do ciąży to wątpliwe ale w takiej sytuacji robi sie test!

Gość gość
Naucz się kiedy otwiera się ci/pę. dla gościa .

Gość gość
Witam ! Masz dobre podpowiedzi, lekarz jest konieczny. Dorosłość nie polega na podejmowaniu miłych decyzji, a uciekaniu od trudnych. Zabawa w dorosłość może zniszczyć twoje, chłopaka i dziecka życie, a ono jest bardzo cenne. Jeżeli boisz się ciąży możesz zrobić sama badanie z krwi beta h c g; jest ono wiarygodne już po 7 dniach, ale raczej nie powinnaś być w ciąży. Przyczyn nieregularnych miesiączek jest wiele, min. może być tarczyca. Są takie strony na, których znajdziesz metody rozpoznawania owulacji nawet przy nieregularnym cyklu: Naturalne metody antykoncepcji.

Gość gość
Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email Zaufania k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .pl w w w. n e t p o r a d n i a .pl 58 6 915 915 Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00