Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy beta HCG po poronieniu?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zrobić betę żeby sprawdzić czy calkiem spadła? Jestem po zabiegu 2 i pół tygodnia, czekam na okres i zielone światło do nowych starań.

Gość gość
Masz zamiar starac sie od pierwszej miesiaczki. Co lekarz ci mówił. Ja jestem tydzien po zabiegu i tez chcem jak najszybciej zaczac sie starac

Gość gość
Przecież to u każdej kobiety inaczej wygląda. Nie da się powiedzieć dokładnie kiedy. Za 2 czy 3 ,4 miesiące już napewno beta będzie bliska 0.

Gość gość
Jestem juz umówiona na usg za tydzień w celu sprawdzenia czy macica się dobrze goi. Lekarka mówiła ze jeśli wszystko będzie dobrze to można już próbować po pierwszej miesiączce. Nie wiem czy zrobić betę na wizytę czy poczekać do okresu i wtedy zrobić.

Gość gość
Po co tą bete chcesz robić?

Gość gość
Żeby wiedzieć że następny pozytywny test nie jest z ciąży obumarlej a z nowej ciąży. Zakładając że uda się od razu. Nie wiem jak długo spada beta po poronieniu. Poronienie w 11tc

Gość gość
znajomej ktora miała dzien przedemna zabieg kazali bete zrobic 4 tyg. po zabiegu. mysle ze jak dostaniesz okres to mozesz isc i zrobic w celu sprawdzenia czy spadło .