Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o tych konkretnach blogach? Czytacie? Cenicie? Czy wrecz przeciwnie

Polecane posty

Gość gość
up up

Gość gość
Nie czytam blogów parentingowych, bo nie lubię sztuczności.

Gość gość
Szczesliva czytuję czasem. Fajnie pisze. Szczera babka z niej. Makoweczki czytałam raz i nie leży mi kompletnie ten blog. Natomiast nie polecam Bakusiowa. Laska jest sztuczna jak cycki dody. Przeslodzona, słodka idiotka. I zero szczerości. Ostatnio 99% wpisów to reklama jakiegoś produktu co wku/rwia niesamowicie :o No i tam jest wszystko różowe i kolorowe. Rzyg tęcza murowany :o az człowieka mdli jak się ja czyta. Do tego straszna z niej chwalipieta. Dorobila się na plecach męża i chwali się tym wkoło.

Gość gość
szczesliva - nie znam cała reszta -zaczęłam czytać od przeprowadzki do Australii i ten wątek bardzo mi się podoba. Autorka sympatyczna, pisze ciekawie (ale czytam od niedawna i tak raz na jaaakiś czas) makóweczki - o matko, masakra. Pierwszy czytany przeze mnie blog, chociaż czytany to za duże słowo. Lubiłam ich stylizacje, zdjęcia. Ale jeśli chodzi o zawartość to nie polecam. Tona lukru - jej dzieci są idealne, kochają się na zabój, wszyscy sie kochają nie ma ani cienia problemów. A prawda jest nieco inna, bo nawet jak jej syn miał problemy w szkole z zachowaniem i szkołę musieli zmieniac to i tak pisała ze Maksio wyjątkowo zdolny, no geniusz tylko niezrozumiały :D z innych - szafeczka - tez lubię za zdjęcia ale zawartość merytoryczna mocno kiepska. Poza tym dziecko jest chyba już w 2 klasie podstawówki, nie małe, a mam wrazenie ze cały czas jest przedstawiana jako maluszek...

Gość gość
to ja pisząca wyżej bakusiowa też nie lubię, chociaz widziałam moze ze 3 wpisy bo ktoś polubił na fb. Fakt, sztuczna laska strasznie. Za to polecam matkajesttylkojedna, fajnie laska pisze, nie ma lukru (w nadmiarze :)). Czytam ją raz na jakiś czas tak że mogło mi coś umknąć ale jakbym miała z parentingów wybierać najlepszy blog to byłby to on.