Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znajdujecie dziewczyny na sex

Polecane posty

Gość gość

jakie macie sposoby na podryw

Gość 43 cm w bicepsie
to nieodpowiednie forum ba tego typu pytania

Gość gość
A co to za problem?

Gość gość
to podaj sposob

Gość gość
Uśmiechasz się, tańczysz, potem zagadujesz. Stawiasz drinka, flirtujesz i w zależności od tego, czy dziewczyna jest zainteresowana - zabierasz do domu. Wielkie halo.

Gość gość
czesto sie ci to udaje, ja w sumie nie chodze do klubow, mam 37 lat, poza tym nie mam z kim,

Gość gość
W sumie za każdym razem, kiedy próbuję. Kiedyś co tydzień wracałem do domu z inną panną, teraz wolę stałe związki.

Gość gość
ile masz lat i gdzie mieszkasz, czy zawsze z kumplami wychodziles

Gość gość
36, w mieście wojewódzkim. Chodziłem różnie, z dziewczynami, z kumplami. Czasem sam, na piwo. Powodzenie jest wypadkową kilku czynników: wyglądu, zachowania i umiejętności prowadzenia rozmowy. Trzeba umieć pannę zainteresować, rozśmieszyć i czymś jej zaimponować. Nie mówię tu o jakimś szlauchu, co każdy ją miał, tylko o fajnych pannach, z którymi potem nie wstyd się pokazać i można matce przedstawić. Wszystkie swoje związki tak zaczynałem, aczkolwiek nie wszystkie z natychmiastową konsumpcją.

Gość gość
spoko, dzieki, w sumie tez interesuje sie normalna dziewczyna, mieszkam w londynie czyli sytuacje mam ulatwiona, i pracuje w miejscu gdzie przebywa takze wiele dziewczyn np leci na mnie pewna hiszpanka ale jednak ole slowianska urode ostatnio; czesto takze udaje mi sie kogos wyrwac na urlopie na poludniu Europy, jesli dziewczyna jest sama to chce kogos poznac

Gość gość
Wyjazdowo to raczej tylko coś niezobowiązującego.

Gość gość
z jedna nadal mam kontakt i wybralem sie na jeden urlop a potem pojechalem do jej kraju, do .... Maroka ;-) z inna planowalem gdzies pojechac ale nie odpisala na ostatni mail - poza tym jes az z Kanady