Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku waszym zdaniem bycie prawiczkiem jest już naprawdę dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, czy związałybyście się z facetem prawiczkiem gdybyście oboje byli w przedziale wiekowym 20-25 lat? Czy nie byłoby to dla was żenujące, że ktoś taki nie robił tego do tej pory i musicie go uczyć, a co za tym idzie na początku na pewno was nie zaspokoi seksualnie? Czy kobiety podświadomie, mimo mówienia że prawiczek jest ok, wolą jednak tych znacznie bardziej doświadczonych mężczyzn? Działa tu instynkt. Mam prawie 23 lata i ogromny kompleks na tym punkcie.

Gość gość
Mam 26 lat i jestem prawiczkiem, i nigdy się nie całowałem ani nie byłem w związku. Nie mam już kompleksów. Szczerze, to już się z tym oswoiłem i nie szukam dziewczyn, kobiet do związku. I tak nie chce mieć żony i dzieci. Z czasem ci przejdzie.

Gość gość
Coś takiego jak prawiczek nie istnieje. Debile to wymyślili, seks polega na wpychaniu kobiecie pały w cipke. Co tu do nauki?

Gość gość
nie przejmuj się tym, to nie powód do kompleksów

Gość Andżelika99
no 21letni prawiczek to dla mnie jest już mega dziwne :O

Gość gość
Andżelika, a ty jesteś dziwna jak uznajesz to za dziwne.

Gość gość
Po prostu będąc nastolatkiem nigdy nie szukałem nikogo, byłem outsiderem i dobrze mi było samemu, kiedy inni wchodzili w związki. Teraz jestem sam, a inni albo w związkach albo już po przejściach, a ja? Miałem dziewczynę przez... 2 miesiące... TAK KRÓTKO! Okazało się, że kompletnie nie pasowaliśmy do siebie i się rozstaliśmy, więc nie zdążyliśmy tego zrobić, ale wtedy kiedy z nią byłem to nie był dla mnie priorytet. Czuję się jak kosmita wśród innych ludzi. :(

Gość gość
w żadnym Andżelika99 dziś a ty co piszesz tak puszczalska zdzira komentujesz w tak mlodym wieku sie k***isz i oceniasz mezczyzn ktorzy sie szanuje i trzymaja cnote dla swojej ukochanej jedynej dziewczyny ????

Gość gość
a ile lat miales jak byles z ta dziewczyna...chyba nie jest tak zle skoro kogos miales. calowaliscie sie na pewno , to juz cos;)

Gość gość
To dobrze ze facet jest prawiczkiem to sie ceni widac sie szanuje i chce to zrobic z jedyna ukochana.

Gość nie pocieszam
No to masz jeszcze ze 2 lata żeby przestać być prawiczkiem. Jeśli w wieku 25 lat będziesz prawiczkiem to już nie masz szans na żadną dziewczynę, niestety, statystyka nie kłamie. Nie słuchaj tych optymistycznych debili którzy będą pisać: "nie przejmuj się, każdy wiek jest dobry"; bzdura, 25 lat to absolutna górna granica. Spiesz się chłopie, bo jak do tej pory nie miałeś partnerki to te 2 lata to wcale nie jest tak dużo czasu żeby sobie kogoś znaleźć.

Gość gość
gowniara z rocznika 99 co d******py w kazdym ze zwiazkow i nie chce zachowac cnoty dla swojej ukochanego mezczyzny prawiczka

Gość gość
@gość dziś Rozstałem się z nią w styczniu, więc miałem (i jeszcze mam) 22 lat. :/ Brakuje mi jej... Owszem całowaliśmy się, przytulaliśmy, chodziliśmy za rękę, ale na dobre się związek nie zaczął a już skończył... :(

Gość kiedys prawiczek
nie to wazne co ludzie uwazaja ,a to jak wy sie z tym czujecie. Ja sam stracilem prawidztwo jakos w wieku 27lat i pamietam ze wtedy juz mi odbijała palma i bardzo zle sie czułem z tym faktem zerwałem wtedy kontakty ze wszystkimi znajomymi bo było mi bardzo ciezko słuchac o ich zwiazkach i relacjach ,a jednoczesnie majac swiadomosc ,ze ja nie widziałem nawet nigdy gołego cycka na żywo...gdybym do dzisiaj nie miał żadnych doswiadczen z kobietami ,a mam juz 33 lata to nie wiem co by było ze mna ...nie wiem czy miał bym jeszcze siły szukac ..na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło i teraz jest ok

Gość gość
Jeżeli spełniałby moje wymagania to cieszyłabym sie. Z drugiej strony jakiś czas temu poznałam faceta w którym się zakochałam, ale szybko odkryłam, że byłam jedyną zainteresowaną i dlatego się mną zainteresował, szybko się więc wycofałam, mam swoją godność. Facet rudy, chudy, niski, lat 23, ale mial cos w sobie jak dla mnie. Inne go nie chciały dlatego wciaz jest prawiczkiem-nie z wyboru wiec dla mnie odpada.

Gość gość
alle wy macie p**********e w glowie wiesz jak laski sie zachwycaja jak trafia na prawiczka ??? sa zachwycone

Gość gość
@kiedys prawiczek dziś No to gratuluję, :) przynajmniej Tobie się udało.

Gość gość
gość dziś to dobrze, że jest prawiczkiem lepszy prawik niż nieprawiczek *****cz który zazwyczają zdradzają w zwązku i po ślubie.

Gość gość
prawiczek to wartościowy człowiek z zasadami

Gość gość
Ja jestem dumny z tego, że jestem prawiczkiem.

Gość kiedys prawiczek
ja wam powiem panowie co jest ważne. z perspektywy czasu przeanalizowałem wiekszosc moich niewykorzystanych sytuacji w zyciu w których mogłem miec seks i teraz tego nie żałuje bo mogł bym wtedy skonczyc marnie np zaliczajac wpadke z nieodpowiednia kobieta...bo miałem mozliwosci na seks z nieodpowiednimi kobietami ,ale cos mnie powstrzymywało ...w liceum jak ludzie wchodzili we zwiazki takie licealne to ja wtedy olewałem temat i w sumie też dobrze bo z moim charakterem to nic by z tego dobrego raczej nie wyszło. Kolejna sprawa to zwiazki za gówniaża są przereklamowane trochę. dziewczyny sa strasznie chwiejne emocnjonalnie i co wrażliwszym chłopakom mogą nieźle namieszać, złamać serce itp .wiec wrażliwy chłopak podswiadomie boi sie zwiazków i nieryzykuje. To sie nie dzieje przypadkowo nasz organizm chroni nas samych. ...Za to pociesze was ,ze jak sie jest juz starszym to i kobiety są już bardziej stabilne i mozna juz z nimi w miare sensownie wchodzic w relacje. druga sprawa to jest sie samemu bardziej samodzielnym nie trzeba kombinować wolej chaty tylko sie ma własna np.

Gość gość
Taa, dumny. chyba zakompleksiony. Jesli prawiczek to tylko z wyboru, bo co kobiecie po pasztecie, którego nikt nie chciał.Faktycznie zaszczyt dla kobiety, że ma takiego "wartościowego"faceta. Pojecia ci się mylą kolego.

Gość gość
@kiedys prawiczek dziś Gratuluję Ci, stary, ale tak serio, po ludzku Ci gratuluję, że udało Ci się ułożyć życie (oczywiście o ile mówisz prawdę, tu siedzi pełno spamerów...). Chciałbym w końcu trafić na dziewczynę, która mnie zrozumie, ma podobne podejście do życia, zainteresowania i będzie ze mną szczęśliwa. Za dużo narobiłem sobie nadziei będąc z tamtą dziewczyną, do tego bardzo mi się podobała.

Gość gość
Jaki zakompleksiony mnie chciały tylko ja ich odrzucałem już dawno mógłbym stracić prawictwo.

Gość gość
33-35 lat

Gość gość
Jedne są zaskoczone, że w tym wieku dalej jestem prawiczkiem haha bo nie jestem taki brzydki

Gość kiedys tez prawiczcek
gość dziś i tak trzymaj bo to jest sendo trafic na odpowiednia osobę. ja zanim poznałem moja obecna zone to tez miałem jeden nieudany krotki zwiazek połroczny i tam jakies dyskotekowe przygody czy poznawanie dziewczyn przez neta. i powiem tyle . nic na siłe bo sie bedziesz czuł jeszcze gorzej. ja tam zawsze wolałem byc sam niz z byle kim na siłe. Tak apropos to własnie niedawno dwóch moichkumli rozstało sie ze swoimi kobietami z ktorymi byli na siłe ,,a jeszcze te 5-6 lat temu tacy mądrzy byli, tak mi dawali rady co mam robić. ..a teraz ja mam swoja własna rodzine ,a oni sa sami jak palec...no ,ale jak sie trzymali na siłe nieodpowiednich kobiet to tak maja potem . ja byłem cierpliwy i popłaciło ...ale oczywiscie sam działałem bo tak jak pisałem. zanim natrafiłem na swoją żone to poznałem wczesniej z 10-15 innych kobiet. z 2ma miałem seks ,ale to nie było to. Życzę duzo szczescia i wytrwałosci w poszukiwaniu.

Gość gość
@kiedys tez prawiczcek dziś Dzięki za rady :) Jednak przykro mi kiedy moi rówieśnicy, znajomi spędzają czas ze swoimi połówkami, gdzieś wychodzą itp. a ja siedzę sam. Do tego za rok, ewentualnie 2 lata, skończę studia a wtedy już nie będę miał możliwości kogo poznać, więc muszę się spieszyć. Ja wiem, że to głupie postępowanie i takie, jak to napisałeś, na siłę, ale naprawdę obawiam się, że jak teraz nie będę działał to nigdy nikogo nie znajdę, będę sam bez miłości czy też seksu. Brakuje mi bardzo kogoś kogo mógłbym pokochać, ale z drugiej strony nie wiem czy z moim charakterem jakaś dziewczyna by wytrzymała i czy by się nie znudziła :(

Gość kiedys tez prawiczek
gość dziś znam ten bój ,ale wiesz ,zeby poznac odpowiednia to musisz działac i poznawac kobiety i wchodzic z nimi w relacje zeby sie dowiedziec czy warto...chociaz staraj sie na randki jakies umawiac.... w necie tez mozna poszukac , pierw popisac ze 2-3 tygodnie a jak bedzie ok to sie spotkac. tak czy siak powodzenia i działaj, szukaj az znajdziesz.

Gość gość
@ kiedys tez prawiczek dziś Nie wiem czy są jakieś portale randkowe na których umawiają się ludzie w moim wieku (zwykle tak w granicach -/+30 lat). Miałem kiedyś konto na badoo, ale ogólnie to była lipa i przez ten durny portal zniechęciłem się strasznie do randek przez internet. Jednak co by nie było, dzięki jeszcze raz. Też się trzymaj. :)