Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile w życiu najwięcej zarobiliście MIESIĘCZNIE

Polecane posty

Gość gość

i nie liczy się że np we dwójkę w firmie np razem z mężem czy razem z żoną i nie fantazjować, ile samodzielnie zarobiliście brutto na rękę w ciągu jednego miesiąca ? ja się przyznam że samodzielnie najwięcej zarobiłam 8500 zł na rękę ale razem z mężem w firmie na rękę 11300 zł 35 lat mam

Gość gość
350 000 zł- sprzedałam mieszkanie po babci i to w miesiąc :D

Gość gość
nie no takie rzeczy się nie liczą, ja też sprzedałam ziemię w miesiąc za 490 tys chodzi mi o pracę normalnie jak sie wykonuje bo sprzedanie nieruchomości, majątku to po co zaliczać do pracy

Gość gość
ja w miesiąc 13400zł ale harowałam po 14hna dobę 6 dniw tyg. siódmego dnia spałam bez sensu mogę zarabiać więcej, ale nie chcę, bo kupiłam sobie juz wszystko co chciałam i potzrebowałam 35 lat

Gość gość
15 tys

Gość gość
Najwiecej 16500, spalem po 3-4 godziny dziennie. Klientowi sie spieszylo i byl w stanoe zaplacic wiecej ale zeby hylo szybciej. Elektryk. Pracowalem sam bez pomocnikow.

Gość gość
1755zl

Gość kardulaki
Jak ja Wam zazdroszczę: ( mnie już czeka tylko komornik do końca życia :(((

Gość gość
Pytanie sensu pozbawione. Pracownik etatowy co m-c zarabia podobnie, a prowadzący własną działalność może w m-c zarobić krocie, ale w pozostałych dopłacić do interesu. Tego porównać nie można.

Gość gość
Ja najwięcej na kontrakcie w stoczni w Chinach. Miesięcznie było na złotówki przeszło 40 tys. Niestety, kontrakt się skończył po pięciu miesiącach.

Gość gość
lipa bo tylko 1000 euro które de facto całe odkładałem, bo miałem zakwaterowanie i wyżywienie gratis, I jeszcze zwrot podatku z Hollandi 1300 euro który cały dosłownie przewaliłem na prostytutki w pl. Jeździłem i róóchałem trzy dziennie i to najpiękniejsze lale :) Byłem wtedy wolnym kawalerem, a poznałem takie gwiazdy że na ulicy to by nawet nie spojrzały w moja stronę.

Gość gość
1460 zł ! A z tego rachunki itp 500 zł reszta na życie, normalnie high life ! A autorka postu chwali się ? Jak by było czym

Gość gość
ja 2700 jeden rok taki dobry miałam a teraz tyram za najniższą krajową i ledwo mi na przeżycie starcza

Gość gość
ja jako autorka sie nie chwale, jesu, tylko raz tak zarobiłam 8500 i więcej razy już nie, co cie boli ? później zarabiałam przez 4 mies po 5500 brutto, parę razy po 4 i na tym koniec, reszta życia to nędzne grosze

Gość gość
100 tysięcy w miesiąc

Gość gość
Najwięcej sama jakieś 8 tys. miesięcznie, jak miałam jeszcze własną działalność i nieźle się na początku kręciła. Teraz mam co miesiąc 2500 do ręki, praca na etat.

Gość gość
Ja najwięcej 1700zl i to bylo wiele lat temu, mialam wtedy 19lat...