Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia12

kalarepa jest ohydna...

Polecane posty

Gość zosia12

niestety... podobno to takie cudwarzywo jest, sznurówki wiąże, przerywa ciąże, ale stęchłe to to takie,piwnicą czuć i w ogóle o kant łiły roztłuc jak pomyślę o poniedziałku to mi się kalarepa kojarzy... jak ją gryzę to mi się płakać chce... w wuceciku mi kalarepą czuć... a mąż nic tylko kalarepkę wtranżala i jeszcze mnie częstuje, że niby dla zdtowotności... chała, a nie zdrowotność, mnie ta kalarepa cholerna ziemią smakuje, co mnie pewnie zaraz po niej nakryje... ja nierozumiem, co ludzie widzą w tej ohydzie bron boże nie dawajcie pociechom bo was w ręce pokąsają za taką karę boską a co wy sądzicie o kalarepie? nie wieżę, że komuś to może smakować...

Gość gość
Ja lubię.

Gość gość
Kalarepa jest ok. Prawdziwym paskudztwem są rzepy. :O

Gość gość
Ja to lubię, tylko ciężko sie gryzie... A potem szczeka mnie boli, ale smak okej

Gość gość
Teraz ta w sklepie jest naprawdę niedobra bo wiadomo sama chemia ale swoja taka z działki to inna sprawa mniam

Gość gość
karalepe to trzbe jesc bo bardzo zdrowa jest i wogole a jak pani nie bedzie jesc kararey to mozepani umrzec ze wzgledu na rozne chorovY ja tam jem i nawet ubie raz na jakis czas tak sobie kalarpke zjesc bo to zdrowe samo jest