Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzilibyście do teściów?

Polecane posty

Gość gość

Czy chodzilibyscie do teściów na imieniny, urodziny w momencie gdy oni nawet nie zadzwonią na wasze z zyczeniami? Nie mówiąc juz o zyczeniach na dzień kobiet:/

Gość gość
Nie

Gość gość
Jak Kuba bogu,tak Bóg Kubie! Jak oni nie wykazują żadnej inicjatywy,to nie trzeba wychodzić "przed szereg".

Gość gość
No a po co robić rozłamy w rodzinie? Ok, nie zadzwonili, ale czy Ty ich zaprosiłaś na swoje urodziny/ imieniny? Oni X lat żyli bez Ciebie, mają swoje zwyczaje, przyzwyczajenia.. znam ludzi, którzy nie obchodzą urodzin, a za to ważne są dla nich imieniny. Znam też takich, którzy nie wiedzą, kiedy sami mają imieniny. Dzień Kobiet- też nie wiadomo, czy obchodzą. Poza tym imieniny mogą organizować swoje i moze mają zwyczaj, że wtedy się składa życzenia, jak już zorganizują imprezę. Nie każdy siedzi z nosem w kalendarzu.. Trochę masz roszczeniową postawę moim zdaniem. Ja bym poszła, korona by mi z głowy nie spadła. A jakby nie złożyli mi życzeń na moje urodziny itd.? To nie obchodziłoby mnie to, nie byliby najważniejszymi osobami w moim życiu, a od takich spodziewam się życzeń. Widać, że nie masz problemów w życiu i że lubisz robić widły z igły..

Gość gość
Ja chodze ale oni tak samo. W zyciu bym sie nie ponizyla zeby skladac zyczenia jesli ktos o moich nie pamięta.

Gość gość
No właśnie myślę podobnie:/ ale chodzę ze względu na męża. On niby rozumie, ale chyba nie do końca tę sytuację...

Gość gość
Hmm nie do końca znasz sytuację... Masz rację zyli beze mnie. Ale od 15 lat jesteśmy z mężem. Do męża zawsze dzwonią albo składają osobiście. Do mnie przez te 15 lat teściowa 2 razy tylko zadzwoniła. Natomiast względem siebie mają inne mniemanie, ze im się nalezy aby być i pamiętać bo inaczej to obraza. Przykro mi tylko, że nie działa to w obie strony. Ja staram się chodzić na te wszelkie imprezy, ale po ludzku przykro

Gość gość
Up

Gość gość
Powiedzieć głośno,urodziny obchodzą dzieci i młodzież,starzy ludzie powinni omijać ten dzień. Ja jestem tesciową i wyraznie powiedziałam swoim synom że nie obchodzę żadnej uroczystości,imieniny,ur,Dzien Kobiet w tym Dzień Matki. Zdziwicie się Panie dlaczego?pewnie mnie nazwiecie odpowiednio:) ano nie obchodzę bo miałam okazję się przekonać wielkokrotnie że życzenia są bo tak wypada ale są nieszczere i takie na odwal się bo nie wypada w ogóle.Życzenia powinno się przyjmować od przyjaciól a nie od wrogów.Więc powiedziałam wprost że nie przyjmuję i również nie składam choć z całego serca wszystkim życzę jak najlepiej. Mam spokój,urodziny i inne okoliczności obchodzi moja ukochana wnusia (córka jednego z synów) choć nie utrzymuję z nim kontaktów ale wnusię zabieram dwa razy w tyg.ze szkoły ,kocham ją bardzo i zawsze pamiętam o niej.Niczego jej nie brakuje i zawsze na mnie może liczyć.

Gość gość
aleś ty mądra ! o k***a co za geniusz,lecz się babo stara ma swój durny łeb i trzymaj się z dala od dziecka bo mu krzywdę zrobisz

Gość gość
19:02 Zabolało bo baba napisała całą prawdę? idziecie składać życzenia teściowej a w głębi serca życzycie śmierci.Żenada że takie barachło po świecie chodzi.Wystarczy poczytać topiki na co was stać rozprute dziury

Gość gość
Autorko,Dzień Kobiet to święto z czasów socjalizmu,dzisiejsze kobiety to babo/chłopy,chcą równouprawnienia to muszą zapomnieć o tym święcie.Widziałaś by tak hucznie obchodzono Dzień Mężczyzny,bo ja nie.

Gość gość
gość dziś Czy myśmy razem po poręczy zjeżdżały? starą to masz w domu niewychowany kołtunie:D ,licz się ze słowami głupia dziewojo.