Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka na święta wielkanocne

Polecane posty

Gość gość

Czy są firmy, które w pierwszej pożyczce dają więcej niż małą kwotę i nie oczekują spłaty po 30 dniach? Szukam pożyczki legalnej, z racjonalnymi kosztami, max 4 tysiące. U kogo dostanę takie środki? To będzie moja pierwsza pożyczka.

Gość gość
W Mikro rata dają to 10 tysięcy, normalnie przy pierwszej pożyczce. Możesz być w BIK, ale musisz wykazywać jakieś dochody. Mają dobre warunki, bo dają te pieniądze na okres do 2 lat. Rata niska - RRSO na rozsądnym poziomie. Przy pożyczkach za zero dostajesz max 1500 zł i musisz oddać po miesiącu.

Gość gość
Faktycznie nie sprawdzają BIK? I jak jest z ostateczną ofertą po złożeniu wniosku? Propozycja jest dokładnie taka sama, jaka wynika z kalkulatora? Np. wysokość dochodu ma jakiekolwiek wpływ na koszty?

Gość AliceKraft
Masz jeszcze Lendona . Pierwszą pożyczkę mozesz dostać do 2500 zł na okres 45 dni . Ale jak pisałaś chcesz mieć małą kwotę więc na pewno pożyczysz mniej ;) wniosek składasz online , a odpowiedz dostajesz w krótkim czasie ;)

Gość gość
Dzięki, ale zbyt krótki okres spłaty. Poszedł rano wniosek do Mikro rata, powinnam dzisiaj wiedzieć, czy nam przyznają środki. Jeśli coś by poszlo nie tak, to wtedy możemy kombinować, ale zakładam, że pieniądze dostaniemy.

Gość gość
Jeśli faktycznie oferują takie warunki,jakie są opisane przy kalkulacji to raczej nierealne będzie znalezienie czegoś korzystniejszego - zapewniam. Przerabiałam w ostatnim czasie temat pożyczek. Jesli firma daje na starcie więcej niż śmieszne grosze, to na bardzo kosztownych warunkach. RRSO będzie kosmiczne.

Gość innama
W feniko masz dłuższy czas spłaty - do 4 miesięcy. Ale tam jest tylko max 1000 zł

Gość dddutek
@innama a w tym feniko jest pierwsza darmowa pożyczka?

Gość innama
@dddutek Niestety nie ma. Ale za to masz te 4 miesiące na spłatę. A w w firmach, w których dostaniesz pierwszą pożyczkę za darmo najczęsciej musisz spłacić ją w miesiąc. Coś za coś

Gość dddutek
@innama a Ty osobiście brałaś w tym feniko? Powiesz coś wiecej na temat metody weryfikacji?

Gość innama
@dddutek Tak, brałam tam pożyczkę dwa razy. Jedyny warunek jaki musisz spełniać to jakieś zaświadczenie, że masz dochody. Późnej musisz zrobić tylko przelew weryfikacyjny na 1 grosz

Gość Christina Malinschak
Pożyczka na święta jest jak najbardziej okay pomysłem . tylko warunek , brac go z głową .ja np brałam teraz w lendonie . 300 zł na okres 45 dni bez odsetek .

Gość suppi
ja brałam w Lendonie - szybko i bezproblemowo. Więc w sumie czego chcieć więcej?

Gość Lordly3105
Pożyczkę na święta na prawdę bierze się wtedy jak jest serio potrzeba.Nie ma kasy nie ma prezentów. Owszem , korzystałam z chwilówki ,ale ja byłam w takiej sytuacji ,ze mi brakło do 1-szego. Miałam tak kiepską pracę ,ze skzoda gadać. Na szczęście się to zmieniło . W każdym razie zfirm pożyczkowcyh godnych polecenia to lendon . Raz ,ze atrakcyjna a dwa jasne warunki mowy bez ukrytych opłat

Rety nie wzięłabym takiej z kosztami, bo tyle sobie liczą że oczy na wierzch wychodzą. Brałam pożyczkę kilka miesięcy temu chyba na pozyczka0zl.com i tam była jakaś na czterdzieśc***arę dni a ja brałam na 60 dni. Byłam zadowolona przede wszystkim dlatego że brałam i oddałam dokładnie tyle samo ile wzięłam. Bez odsetek czy tam jakiś opłat. Bo to promocyjne pożyczki które mają przyciągnąć klienta, tak mi pani tłumaczyła.

Gość Sandra Urdzon
mnie tam wygodnie było wziąć na te 45 dni . Ale ja też nie pożyczałam dużo bo 500 zl.poza tym decyzje otrzymałam bardzo szybko smsem oraz mailem

Gość MeridaWu
Od siebie polecam lendona , nie ma żadnych ukrytych opłat. Wszystko widzimy w umowie ramowej. Pożyczałam jak bylam w niezbyt ciekawej sytuacji finansowej