Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gosc od homocwela czemu piszesz

Polecane posty

Żebyś się kolbuc posrał to o Wrocławiu możesz pomarzyć? Tak? tak? Przecież ja od dziecka jeżdżę do Wrocławia i we Wrocławiu byłem niezliczoną ilość razy bo z okolic Namysłowa i z Namysłowa jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem i w godzinę pociągiem mogę do Wrocławia dojechać i często nawet pociągiem jeżdżę i ps i ja mogę nazywać Wrocław zad***em bo w przeciwieństwie do ciebie byłem niezliczoną ilość razy we Wrocławiu a ty nigdy we Wrocławiu nie byłeś i to ty o Wrocławiu możesz pomarzyć ja w przeciwieństwie do ciebie mam linie kolejową do Wrocławia która 8 km od Polkowskiego przebiega i w godzinę pociągiem mogę być we Wrocławiu i mam blisko do Wrocławia głupku i setki razy tam byłem w przeciwieństwie do ciebie!!!

Gość Miasto prószków woj opolskie
Ps i ja w przeciwieństwie do ciebie mam blisko do Wrocławia idioto głupku i s*********e!!!

Gosc od homocwela i jesteś idiotą rozumiesz? Ja w przeciwieństwie do ciebie setki jak nie tysiące razy byłem we Wrocławiu mam bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem a ty nigdy nie byłeś we Wrocławiu i muszę cię zwalić z nóg Wrocław nie jest taki piękny i super jak go malujesz nigdy tam nie byłeś i goofno o nim wiesz czyli tam nie byłeś skoro Wrocław jest taki piękny to czemu widzę tam setki obskurnych zaniedbanych kamienic ciemnych uliczek i setki meneli? I mnóstwo grafiti na budynkach? No skoro rzekomo Wrocław jest taki piękny to czemu jak tam jestem to widzę syf?

Gość gość
Up

Gość gość
masz poważne opóźnienie intelektualne; powtarzasz jedno i to samo po kilka razy w jednej, kilkulinijkowej wypowiedzi

Gość gość
Up