Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obce wojska wjechały do Polski a głupi naród i maciora się cieszą

Polecane posty

Gość gość

100 lat temu to byloby nie do pomyslenia

Gość gość
Autorze wiesz ze Opole do niedawna było jedynym miastem wojewódzkim bez wydziału medycznego i kierunku lekarskiego a to się zmieni bo w zeszłym roku na uniwersytecie opolskim otwarto kierunek lekarski a na ulicy oleskiej w Opolu w budynkach które są własnością miasta Opole właśnie powstaje wydział medyczny Collegium Medicum a szpital wcm w Opolu będzie szpitalem klinicznym

Gość gość
UO jeszcze nie otworzyło lekarskiego ;)

Gość gość
Co ty nie powiesz.:-) A jak armia radziecka stacjonowala u nas tyle lat.To co to niby bylo?Poucz sie troche historii.

Gość gość
14:25 UO otworzyło już kierunek lekarski wiem bo jestem z okolic Opola głupku

Gość gość
gość dziś 14:25 UO otworzyło już kierunek lekarski wiem bo jestem z okolic Opola głupku x A ja od urodzenia z Opola, obecnie na UO studiuje :D

Gość gość
14:28 to czemu kłamiesz że opole jeszcze kierunku lekarskiego nie otworzyło?

Gość gość
Ja czytałem że UO już otworzyło kierunek lekarski czy uważasz Opole za zad***e czy za fajne miasto ja jestem z okolic Opola dokładnie powiat Namysłowski kojarzysz Namysłów?

Gość gość
Masz racje, ja się tam nie cieszę. Z jednej okupacji, pod drugą, ten kraj nigdy nie będzie rządzony przez rodowitych polaków tak jak o to dziadkowie walczyli.

Gość gość
Nie otworzyło, od 2017 maja dopiero beda rekrutować PIERWSZY ROCZNIK :D Do Opola na lekarski nie opłaca sie isc , 2 Opole nie jest dla typowych studentów

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
14:35 dlaczego w Opolu nie opłaca się iść czemu nie lubisz naszego miasta wojewódzkiego? Czemu wszyscy z Opola tak narzekają i psioczą na Opole? I traktują go za najbardziej zapadłą dziure a tak nie jest to że opole jest mniejsze niż Wrocław i Katowice to nie znaczy ze Opole jest od nich gorsze zamiast narzekać na Opole i psioczyć jakie Opole jest Be nie doceniacie tego jakie Opole jest piękne ładne kameralne TO PRZEZ WASZE NARZEKANIE NA OPOLE NIE DZIWCIE SIĘ ZE MAŁO KTO CHCE DO OPOLA PRZYJEŻDŻAĆ I STUDIOWAĆ BO ZNIECHECACIE LUDZI BY POZNALI OPOLE JA AKURAT CZĘSTO JESTEM W OPOLU OPOLE ZNAM I LUBIE I OPOLE JEST ŁADNYM MIASTEM

Gość gość
Miasto Namysłów woj opolskie dziś 14:35 dlaczego w Opolu nie opłaca się iść czemu nie lubisz naszego miasta wojewódzkiego? x Bo nie wykształcą tutaj dobrych lekarzy. Wiem kto bedzie wykładał i prowadził ćwiczenia i ci profesorzy i doktorzy dobrej renomy nie mają. Zrozum, że nie kazy ma predyspozycje. WCM jest małym szpitalikiem, a zrobienie go klinicznym hangarem gdzie juz jest pełno studnetów przyczyni sie tylko do jeszcze nizszej opieki medycznej. O wojnach studentów o pacjentów nie wspomne. Po prostu na tak małym szpitalu TYLU studnetów nigdy nie odbedzie pełnych praktyk

Czemu ty nienawidzisz Opola i Masz go za zapadła dziure? Zamiast się cieszyć że będziemy mieć więcej studentów i że wcm na Witosa gdzie miałem kiedyś operacje będzie szpitalem klinicznym i że w końcu będzie wydział medyczny zamiast się cieszyć to wolisz psioczyć że opole to zapadła dziura A NAWET NIE WIESZ ŻE W DOCHODZIE W PRZELICZENIU NA MIESZKAŃCA OPOLE JEST BIGATSZE NIŻ WROCŁAW I MAMY ELEKTROWNIE OPOLE Największą na śląsku w dodatku zamiast się cieszyć że coś się zmienia to Wolisz psioczyć na Opole zrozum że szpital na Witosa jest mniejszy niż szpitale we Wrocławiu bo Opole to mniejsze miasto od Wrocławia co nie znaczy gorsze i akurat ten "szpitalik" na Witosa został uznany za 3 najlepszy szpital w polsce a szpital na wodociągowej w Opolu w którym z powodu depresji byłem w grudniu 10 dni jest najlepszym szpitalem psychiatrycznym w Polsce

Gość gość
Up

mamunia się cieszy , że obce wojska są Amerykanie , aż zaczęła się myć dokładnie i dbać o siebie

Gość gość
Up

Gość gość
Opole to nie ślask matole :o Tylko opolszczyzna :o Przez to ze WCM jest mały nie da rady logistycznie rozmiescic wszystkich studentów. Na kim oni mają ćwiczyć jak nawet lekarzom ostatnio poreduktowali etaty? A wodociągowa, cóż miałam to nieszczescie tam pracować. Zero indywidualnego podejscia do pacjenta, wszystko taśmówką. "depresja, nerwica, zaburzenia osobowosci" - ciagle tylko to wypisuja na epikryzie. Naprzemiennie. Niewazne ze pacjent ma gorsze problemy, najłatwiej im wpisac "depresja" i tasmówką pchać paroxetyne w kazdego mimo ze pacjent ma ataki epileptyczne. Moze jak zaczną sie uczyc odróżniania kwasu walproinowego od paroxetyny to ich standard sie poprawi, inaczej kiepsko to widze.

Opole to jest Śląsk głupku jestem dobry z geografii miałem Same piątki Opole to historyczna stolica górnego Śląska idiotko naucz się lepiej geografii i historii ja nie mieszkam w Opolu a więcej wiem o Opolu niż ty!!! Wstyd

Gość gość
Pytam jeszcze raz czemu Opole wg ciebie pod każdym względem to zad***e a Wrocław cacy co?

Gość gość
Miasto Namysłów woj opolskie dziś Opole to jest Śląsk głupku jestem dobry z geografii miałem Same piątki Opole to historyczna stolica górnego Śląska idiotko naucz się lepiej geografii i historii ja nie mieszkam w Opolu a więcej wiem o Opolu niż ty!!! Wstyd x Słaby troll x Wrocław tez ma słabą medycyne. WUM jest w Pl najlepszym wyborem dla studentów

Gość gość
gość dziś Pytam jeszcze raz czemu Opole wg ciebie pod każdym względem to zad***e a Wrocław cacy co? x GDZIE NAPISAŁAM ZE POD KAZDYM WZGLEDEM? Pisze wyłącznie o perspektywach dla studentów

Gość Miasto prószków woj opolskie
To ja Gosc od Miasta Namysłów (województwo opolskie) zmieniłem nick jak powyżej może coś się polepszy dla studentów ja lubię Opole dobrze się tam czuje lubię to miasto ale na wodociągowej to koszmar jak byłem tam 10 dni na obserwacji było zj****ie przez ostatnie dwa dni jak mi leki na oddziale zmienili to źle się czułem kręciło mi się w głowie nie wiedziałem co się ze mną dzieje ps skoro szpital na Witosa jest za mały co nie mogli by zrobić drugiej kliniki np w szpitalu wojskowym albo na Katowickiej?

Gość gość
Zdajesz sobie sprawe ile kosztuje wybudowanie kliniki? Sam sprzet na wydział lekarski kosztował ponad 30mln.