Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie podobam się facetom?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ładna, szczupła, wysoka, zawsze się maluję, rozpuszczam włosy, noszę krótkie spódniczki. Nawet zainteresowania mam kobiece bo trenuje taniec na rurze. Ale faceci cały czas traktują mnie jak zwykłego kumpla, nawet witają się ze mną tak jak z facetem. Co robię źle?

Gość gość
Widzą że jesteś typowa atencjuszka ktora porzada uwielbienia więc traktują Cię z przymrużeniem oka , nie zawsze wystrojona lala jest lepsza od skromnej dziewczyny bo niektórzy poprostu nie lubią wypindrzonych pustaków

Gość gość
wysokie kobyły są aseksualne

Gość gość
Tak samo jak bezksztaltne kurduple i żeby nie było jestem facetem , tylko mnie wkurzasz jak krasnale sobie wmawiają ze sa atrakcyjne mam 190 wzrostu i kurdooplicy poniżej 165 bym nie chcial

Gość gość
Widzą że jesteś typowa atencjuszka ktora porzada uwielbienia więc traktują Cię z przymrużeniem oka , nie zawsze wystrojona lala jest lepsza od skromnej dziewczyny bo niektórzy poprostu nie lubią wypindrzonych pustaków x :D:D:D

Gość gość
Atencjuszki, aseksulane wysokie, kurdooplice :D Na kafeterii to nikt się nie może podobać :P

Gość gość
Największe powodzenie mają kobiety średniego wzrostu, bo który facet chciałby to robić z długą tyczką :) Chyba że sam jest bardzo wysoki.

Gość gość
Na pewno :o pewnie jesteś gruba i pryszczata :D

Gość gość
Autorko to kwestia charakteru, faceci wyczuwaja ulegle, naiwne kobietki nie lubią niezależnych kobket z wymaganiami

Gość gość
Najlepsze sa średnie , karlice i wielkie są do doopy tak samo