Gość Etykro Napisano Marzec 29, 2017 Witajcie, zastanawiam się nad kupnem smartfona xiaomi a dokładnie Xiaomi Mi, czy warto kupować smartfony tej marki czy kupić jednak jakiegoś taniego samsunga albo huawei bo takie też mam na oku? mam budżet dość okrojony, bo tylko do 800zł a xiaomi są tanie i jak na taka cenę dobre i co ważne mają żywotną baterię. Póki co interesuje mnie ten model http://electronics.waw.pl/xiaomi-mi-4-216gb/59 co sądzicie o tym pomyśle? miał ktoś styczność ze smartfonami xiaomi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Marzec 30, 2017 mój mąż zamawiał niedawno Xiaomi, co prawda nie używa go długa ale wygląda na to że jest ok :) ładny, lekki, cienki mega fajny aparat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2017 Xiaomi to wcale nie jest taka chinska firma typu "no name" jak niektorzy twierdza.Ich telefony mozna juz kupic w takich sklepach jak Media Expert czy Euro Rtv Agd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aguncia Napisano Marzec 31, 2017 moim zdaniem warto, niedawno zdecydowałam się na zakup xiaomi redmi note 3s i jestem bardzo zadowolona:) w sumie nie zastanawiałam się długo nad zakupem, jak zobaczyłam ten telefon na wystawie w sferisie, to wiedziałam że muszę go mieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukasoo Napisano Kwiecień 3, 2017 Ten model z linku jest fajny, powiem Ci, że Xiaomi nawet przewyższają te Samsungi i inne bardziej znane marki, przynajmniej według mnie. Poszperałem jeszcze trochę po tym sklepie i może pomysl jeszcze o tym modelu: http://electronics.waw.pl/note-pro-prim-3/59 jest droższy ale lepszy :) pod produktem w sklepie są recenzje klientów, poczytaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wieczuj Napisano Kwiecień 10, 2017 Xiaomi można teraz w ogóle dostać u operatora, bodajże w Play. jak wrzucałem w www.komorkomat.pl to były jakieś oferty, aż byłem w szoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 no ja xiaomi widziałam normalnie w sferisie :) ogólnie słyszałam że będzie to konkurent smasunga nr 1 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zulakula Napisano Kwiecień 21, 2017 tak, na komorkomacie znalazłam ofertę i dzięi temu zamówiłam sobie xiaomi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zakus555 Napisano Kwiecień 24, 2017 Na electronics.waw.pl są przyzwoite ceny wielu modelu Xiaomi, ja stamtąd kupiłem model Note 3 Pro. Kiedyś był problem z ich dostępnością z tego co pamiętam bo nie mogłem długo znaleźć, ale gdzieś w sieci ludzie polecali ten sklep i w końcu się udało znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Etykro Napisano Kwiecień 26, 2017 Dzięki za odpowiedzi, kupiłem ostatecznie tego Mi4 http://electronics.waw.pl/xiaomi-mi-4-216gb/59 miałem budżet do 800zł tylko a ten model wydał mi się najbardziej odpowiedni dla mnie, duża ilość pamięci RAM oraz pamięci wewnętrznej jak na smartfon w takiej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Kwiecień 30, 2017 myśle że będziesz zadowolony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka_JakJezowska Napisano Kwiecień 30, 2017 Jesli nie masz zajawki na Iphony (bo jak sie ma, to wiadomo, zadnego innego smartfona sie nie kupi), to jest to bardzo ladny i porzadny telefon. Moj brat ostatnio sobie kupil w Media Expert. Nie wiem ile wydal, bo akurat wygral 750 zl w jakiejs ichniejszej ankiecie i mogl to wydac na cokolwiek ;), ale to jest do sprawdzenia w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przemekk Napisano Maj 12, 2017 xiaomi i huawei sa spoko. Jesli masz budzet ograniczony to sprawdz sobie smartfony z bestcena.pl z tego co sie orientuje zawsze wypadaja taniej niz sieciowek czy innych sklepow. Ja na zakupie telefonu zaoszczedzilem ponad stówe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Maj 13, 2017 mój mąż kupował w sferisie na promocji i raty 0% także też mu się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2017 Przeto xiaomi jest w media expercie nawet... normalnie w sklepie. Przy okazji jest szansa na wygranie bonu na 7 i pół stówki po zarejestrowaniu paragonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2017 Polecam autoryzowany sklep x-kom kupiłem tam swojego Xiaomi 4A a teraz promocja https://www.x-kom.pl/xiaomi + 2 lata gwarancji w Polsce + Wsparcie Polskiego MIUI + Polska dystrybucja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2017 no jak xiaomi w jakimś me, to polecam ubezpieczyć od razu, bo mój jk zlądował na glebie to się szybka wykrzaczyła. ale generalnie i tak jestem mega zadowolony z fonika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Maj 30, 2017 teraz to szkło hartowane to obowiązkowe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dora86 1 Napisano Maj 30, 2017 Xiaomi Redmi Note 4, albo 4X. 4X bardzo fajny, spokojnie się zmieścisz z ceną - 749 zł w sferisie jest, w innych sklepach nieco gorzej to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2017 Mi się wydaje, że Xiaomi to taka tańsza kopia Iphona. Nie wiem czy zdecydowałabym się na kupno telefonu, kóry nie jest jakoś szczególnie popularny na polskim rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MateuszMateusz Napisano Czerwiec 9, 2017 Właśnie szperam w necie bo widzę, ze sferis sprzedaje te telefony i na papierze wydają się być naprawdę spoko za niewielkie pieniądze. Już jakiś czas temu zastanawiałem się nad 4x z tym, ze strasznie boję się zamawiać z za granicy bo później może być różnie z realizacją naprawy gwarancyjnej. Mam teraz p8 lite i chciałbym coś bardziej płynnego, w tej chwili mam 2/16 GB a w tym 4x jest 3/32GB więc w teorii powinno być lepiej z tym, że jak to jest w praktyce? Ktoś może się wypowiedzieć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eld0 Napisano Czerwiec 13, 2017 dokladnie. powiem wam, ze nawet rozwazalem zakup xiaomi, ale zdecydowalem sie jednak na samsunga s8 tj.: https://matrixmedia.pl/smartfon-samsung-galaxy-s8-sm-g950f-64gb-midnight-black.html/ i zdecydowałem się na sklep z linka bo mogłem przynajmniej rozłożyć jego płatność na raty. ogólnie paczkę dostałem bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2017 dużo bardziej bym wolała huaweia np p9 lite lub nova, huawei stał się nr 2 na rynku w sprzedaży telefonów tuż za samsungiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Editka2677 Napisano Czerwiec 21, 2017 Ja kupowałam swojego xiaomi mi5 stąd http://electronics.waw.pl/ nie narzekam na xiaomi, według mnie dobra marka smartfonów. Tylko trzeba z z polskich sklepów zamawiać jak np tamten bo z chin to może być problem czasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dejvidbitovny Napisano Czerwiec 21, 2017 Ta s8 prezentuje sie bardzo przyzwoicie, tez sie wahalem czy nie kupic, ale jak narazie zostaje przy swoim iphonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dora86 1 Napisano Czerwiec 21, 2017 sferis i prolajn aktualnie królują w sprzedaży Xiaomi, nie opłaci się sprowadzać z za granicy nawet, kupisz taniej ale dowalą Ci cło i vat. Wyjdzie na to samo albo drożej, a tu masz jednak polską firmę i polską fakturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Czerwiec 21, 2017 zgodze się z poprzedniczką :) teraz już wiele sklepów sprzedaje xiaomi i to wersje na europejską dystrybucję i ceny telefonów nie są wysokie, xcom ma oficjalną dystrybucję ceny troszkę wyższe sferis wspomiany wyżej ma ceny niższe ale dystrybucja też jest polsko europejska czy inne sklepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanio Napisano Lipiec 25, 2017 https://www.sferis.pl/smartfon-xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-32gb-czarny-46xiaominote4-32blk-p495868 mam dokładnie ten model, telefon rewelacyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Lipiec 25, 2017 u mnie mąż też dokładnie ten zamawiał i też w sferisie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaa25 Napisano Sierpień 16, 2017 Ja zamówiłam na bestcena.pl dwa smarfony. Jesli chodzi o xiaomi to niewiele sie znam, ale jesli sie a jakis zdecydujesz to polecam Ci te stronke bo maja duzo taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach