Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego akurat to forum wybieracie? Bo mozna byc chamskim bezkarnie!

Polecane posty

Gość gość

Haha przyznajcie sie ze chodzi wam o mozliwosc umieszczania mega chamskich komentarzy bez zadnych konsekwencji :P na innym forum by was zbanowano, kozaki w necie pesdy w swiecie

Gość gość
Całe szczęście Ty, jako jedyna prawdziwa rodzynka pośród kupowych rodzyn wybrałaś to forum bo przepełnia Cię chęć wspierania i dzielenia się wiedzą :classic_cool:

Gość gość
a ty dlaczego siedzisz na najgłupszym forum w sieci?Szukasz tutaj mądrych dyskusji, przeciez sama napisałaś ,ze tutaj sami napinacze, czyli lubisz przebywać między netowymi pi.sdami:)

Gość gość
Nie, po prostu nie raz nie dwa tu weszlam zwierzyc sie z jakiegos problemu, zapytac o cos, a fala chamstwa jaka mnie tu zalala byla wrecz odrazajaca. Stad temat, panno nikt

Gość gość
Jak widać lubisz się w tej fali chamstwa pluskać skoro tu wciaż siedzisz. I jak pięknie widać nikt Cię nie wyzwał a ubliżasz komuś - przyganiał kocioł garnkowi.

Gość gość
Jakie są inne fora? Bo znam jeszcze tylko dobra mamę.

Gość gość
Ja wchodzę na to forum, bo dyskusja tu toczy się dość szybko. Na innych forach, na jakie wychodziłam, to ktoś założył temat, po 1 dniu była odpowiedź, po 2 dniach następna i już nie chciało się tego ciągnąć. Tu jest wartka akcja i często rozmowa zachodzi na nieoczekiwane i zadziwiające tematy. Agresywne wypowiedzi po prostu pomijam.

Gość gość
14:25 Jak to wciaz? Wchodze tu raz na jakis czas i za kazdym z tych razy pod moimi tematami ktos mnie wyzywa za nic. I to spora czesc osob robi pod roznymi tematami, bo sprawdzilam to dla porownania. Prawda zabolala, co? To ty lubisz sie w tej fali chamstwa plawic, stad wzburzona odpowiedz na moj temat. Prawda w oczy kole, uderz w stol a nozyce sie odezwa ...

Gość gość
14:30 Wyzywasz ludzi i marudzisz, ze ktoś inny wyzywa ludzi. Ty widzisz jakąś sprzeczność? I jak ktoś to zauważa to szczerzysz się i "haha, prawda zabolała". Po prostu jesteś niesamowitą hipokrytką, ot co. Moralność Kalego - ja wyzywam dobrze, mnie wyzywają to zle. Idę o zakład, ze sama zaczełaś wyzywac ludzi i się obraziłaś bo nie pozostali Ci dłużni. Bo gdybyś była kulturalna to nie zachowywałabyś się jak tutaj to pokazujesz. x A na fejsbuniu jest mnóstwo różnych forów, odpowiedzi są błyskawiczne. Można tam siedzieć. Tylko tam raczej wstyd założyć temat w którym się obgaduje połowę rodziny, co?

Gość gość
Autorka taka poczciwa, ach i och, a założyła temat dla jatki. Kogo ty chcesz oszukać?

Gość gość
Tak mi wlasnie o to chodzi. :)

Gość gość
Tylko trzeba mieć konto na tym fejsbuniu a tu nie :P