Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zna odpowiedź na pytanie, dlaczego jedzenie z prodiża jest pyszne

Polecane posty

Gość gość

mięciutkie, wilgotne, upieczone a nie spalone a z piekarnika choćbyś nie wiem jak pilnowała czasu i temperatury takie nie będzie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak włosy dz do naczynia żaroodpornego to takie będzie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Z przykrywką? :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak :) albo bez ale pieczone w rękawie lub woreczku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Z prodiża zawsze najlepsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jeju zapomniałam że było coś takiego :D W moim domu rodzinnym używało się tego zamiast piekarnika. Ja wszystko mam kruche i miękie albo z piekarnika (rękaw) albo szybkowara.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×