Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ulokować 10 tys.?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi przede wszystkim o to aby były bezpieczne i aby "rosły" chociaż w najmniejszym stopniu;) Myślicie, że lokata to dobry pomysł?

Gość gość
To zależy czego dokładnie wymagasz. Na lokacie teraz znajdziesz oprocentowanie jakoś w granicach 4% najwięcej. Z resztą wejdź sobie na ten blog finansowy https://moneye.pl/ranking-lokat-bankowych/ i sama sprawdź bo tam wszystko fajnie pokazane.

Gość gość
10tys na lokacie to ci prawie nic nie urośnie :D Heł Heł

Gość gość
Mogę dać nr konta lepszej lokaty nie znajdziesz:)

Gość gość
a u mnie w doopie, też lepiej ni masz co szukać:P

Gość AnnaWalczyk
nie inwestujecie w żadne polisolokaty czasem. Dałam się nabrać przez nieuczciwe towarzystwo ubezpieczeniowe. Zaproponowano mi polisolokatę, przez którą straciłam wszystkie oszczędności. Jeden zapis spowodował, że moje życie zmieniło się w pasmo długów i obciążeń finansowych. Na szczęście trafiłam na Kancelarię Prawną Invictus która pomogła mi odzyskać moje pieniądze. Byłam zupełnie nieświadoma tego, że mogę walczyć z nieuczciwym ubezpieczycielem i że uda mi się rozwiązać zawartą polisolokatę. Dzięki nim spię spokojnie

Gość AnnaWalczyk
Nie dajcie nabrać się na fałszywe kryptoreklamy publikowane w necie przez spamerów. Właśnie przed chwilą zareklamowałam tak Kancelarię Prawną Invictus. Nie bądźcie naiwni, a będziecie mogli spać spokojnie :D.

Gość gość
W Idea Bank oprocentowanie 4% dla 10 tys. Dodatkowo można otrzymać 2 bilety do Cinema City za założenie przez stronę promocyjną: http://f50c.pl/vpdma

Gość Laura010
Lokata Happy dla nowych klientów, bardzo dobra opcja, nawet konta nie trzeba u nich zakładać. A bilety do kina przez rok taniej, to dodatkowy plus. ;) Nawet nie wiedziałam, że maja taka promocję. W sumie czemu by nie skorzystać? :)