Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MalaD

Wesele gdy rodziny dzieli 600km

Polecane posty

W 2018 mamy wesele. Nasze rodzinne miejscowości dzieli 600km. My mieszkamy za granica. Caly czar planowania wesela prysł gdy rodzina mojego faceta dowiedziała sie ze wesele bedzie w moich stronach. Mimo ze mieszkamy za granica mamy bardzo dobre (tak myslalam) relacje z naszymi rodzinami i zależało nam zeby wszyscy byli na naszym weselu. Zaproszenia jeszcze nie rozdane ale rozumieliśmy ze na naszej głowie bedzie zorganizowanie noclegu najbliższej rodzinie (myśleliśmy o rodzicach, dziadkach, chrzestnych, rodzeństwie) a tu nagle rodzina mojego partnera zaczęła sugerować ze powinnismy zapewnić wszystkim gościom przyjezdnym hotel ( przyjadą w piatek, sobota wesele, niedziela poprawiny i wyjazd w poniedzialek) + transport autokarowy. Za 40 pokoi w hotelu na 3doby trzeba zapłacić 25tys. Z mojej strony tez sporo osob przyjerzdza z daleka i nikt nie sugerował ze powinnismy pokryć koszty ich dojazdu i noclegu. Jestem strasznie zasmucona tym jak zachowuje sie rodzina mojego partnera, gdyż wiem ze robia to z złości za to ze wesele nie bedzie u nich. Widze tez ze smuci to mojego partnera któremu zależało na tym aby jego bliscy byli. Moze ktos miał podobna sytuacje i ma jakies dobre rady jak se poradzić z taka sytuacje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować