Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mima10705

On jest młodszy o 10 lat

Polecane posty

Gość mima10705

Kochani mam problem , nie mogę tutaj mówić jak na razie o zakochaniu , to jest początek i dopiero się poznajemy lecz ja mam obawy . Chodzi o wiek chłopaka z którym się spotykam . Pierwszy raz znajduję się w takiej sytuacji , to miało być tylko spotkanie a on chce więcej . Nie powiedział tego wprost lecz wypytuje się o różne rzeczy np. czy chcę dziecko jak poznam odpowiedniego partnera , dziennie pisze do mnie lub dzwoni , martwi się , nawet się mną opiekuje . Podoba mi się nawet pociąga mnie i wiem że ja jego też . Lecz przyhamowałam ten niby związek , powiedziałam że za szybko to się dzieje, on to zrozumiał i teraz idziemy wspólnie lecz wolniej . Obawiam się że jestem zabawką że to tylko taka gra lecz nie wyczuwam z jednej strony aby się bawił . Ale mam te cholerne obawy . Nie wiem czy ma to sens ciągnąć dalej , nie chcę go skrzywdzić i nie chcę też być skrzywdzona . Obawiam się jak inni na to będą patrzeć . Czy w ogóle ma to sens ciągnąć . Poradźcie wiem śmieszne to jest ale ja naprawdę nie wiem co zrobić , czy ja po prostu nie zwariowałam .

Gość gość
a lubisz go? podoba ci się ? jak tak to go bierz

Gość gość
p****alo cie z takim synkiem chodzic , jak ty musisz przynim wygladac

Gość Artur303030030330
30-20 -jest fajnie bo ona jest fajna 40-30 - jest fajnie bo ona nawet fajna, jak o siebie dba to moze byc tak samo jak 30-20 50-40 - jest slabo bo ona jest stara, pomarszczona a on przezywa kryzys wieku sredniego i szuka sobie mlodszej. Ty bedziesz miala kompleksy i bedziesz ciagle sie bala, ze zostawi Cie dla mlodszej. Tak do 45 roku zycia kobiety sa atrakcyjne dla mlodych fecetow ale pozniej to juz nie bardzo.

Gość gość
Uważaj na niego!Tyle.

Gość gość
moja znajoma ożeniła się z 10lat młodszym ma teraz 50 i nadal wygląda od niego młodziej bo on za ładny nie to nie jest

Gość gość
Ja myślę że to jednak malo przyszlosciowy związek

Gość gość
Cześć. Mam 38 lat i byłam w 2 związkach z partnerami starszymi o lat 5. Obaj okazali się mało dojrzali. Z jednym byłam 4 lata, a z drugim 8. Obecnie od ponad pół roku jestem w związku z mężczyzną młodszym o lat 11. A dokładniej o 10 i kilka miesięcy. Także niczego nie planowałam. Mogę powiedzieć, że to jest mój najlepszy i najbardziej dojrzały związek i mój obecny partner stara się znacznie bardziej niż obaj poprzedni, ma też konkretne plany na przyszłość. Ja zamierzam spróbować. Nigdy nie wiesz czy Ciebie facet nie zdradzi - niekoniecznie z młodszą, więc nie zaprzątaj sobie tym głowy. Planujesz go krzywdzić? Że pisze, że nie chcesz go skrzywdzić.

Gość gość
Nie nie chcę go skrzywdzić chodzi mi o to że gdybym go odrzuciła a okazał by się w porządku .

Gość gość
zapytaj go dokładnie czy interesuje go związek czy przygoda, ale jak pyta czy chcesz dzieci to myślałabym że poważnie o mnie myśli, jak nie wyczuwasz aby się bawił to myślę że warto spróbować