Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuurriiaaa

Zemsta za zdradę

Polecane posty

Gość Fuurriiaaa

Witajcie kobietki :-) Macie jakieś pomysły na zemstę po zdradzie? Dziś się dowiedziałam,że mnie zdradza . Ryba gdzies schowana? Szuflade z bielizną posypac pieprzem? Krem do depilacji zmieszać z szamponem? Dawjacie pomysły. Tylko proszę,nie piszcie,ze zemsta jest dla słabych itp itd... bo ewidentnie mu sie należy za to co mi zrobił!

Gość gość
zdrada za zdradę //

Gość Artur303030030330
Zdrada za zdrate - tutaj trzeba najpierw udawac, ze sie wybaczylo, a dopiero pozniej zdradzic. Rzuc go, sledz na faceboooku, jak bedzie mial nowa dziewczyne to zacznij lubic jego posty, a po jakims czasie napisz do obecnej dziewczyny, ze on do Ciebie chce wrocic i wczoraj sie sexiliscie ;) Lub znajac jego sklonnosc do zdrad, zaloz fikcyjne konto na facebooku. Rozmawiaj z nim, umow sie na spotkanie (na ktore nie przyjdziesz), a nastepnego dnia napisz do obecnej dziewczyny z tamtego konta, ze sie na tym spotkaniu sexiliscie :)

Gość Fuuurriiaaa
Zdrada za zdradę to słabe, nie będę się ponizac w ten sposób

Gość gość
Ryba dobra sprawa hahhaa

Gość gość
Kompromitacja,że jest impotentem, plotki w rodzinie i po znajomych

Gość gość
Wlasnie zdrada za zdrade jest bardzo dobrym rozwiazaniem. Wtedy oboje macie tyle samo "punktow". Ale jest ale... To ma sens tylko wtedy gdy masz zamiar jeszcze z nim byc, gdy chcecie to naprawic. Niech czuje sie tak samo jak Ty. Inaczej bedziesz go wiecznie obwiniac i sie meczyc. Zaznaczam! Tylko gdy macie zamiar sie spiknac spowrotem! Jezeli nie, zrobisz z siebie szmate.

Gość Fuuurriiaaa
Nieeee, nie ma mowy,żebym z nim jeszcze była! Nie toleruje zdrady ani braku szacunku! Więc zdrada za zdrade nie wchodzi w grę. W sobotę będziemy się widzieć, chce odejść spokojnie...ale z "hukiem". Oczywiście nie omieszkam mu powiedzieć,ze o tym wiem, ale nie będę płakać, nie mam zamiaru być beksą po kims, kto nie szanowal mojej obecności i całego dobra, ktore z siebie dawalam .

Gość Fuuurriiaaa
Mam juz taki plan,że pożałuje tego,że tak mnie oszukał. Juz na dniach zdam relacje haaaaa Szczęki Wam opadną :-D

Gość Laila37
Furiaaa....daj mu zamiast witamin tabletki z estrogenem ,bedzie mial wrazliwe sutki i nabrzmiale ,a do tego babskie humorki,zobaczy jak to jest byc kobieta ...

Gość Fuuurriiaaa
Laila37 hehe też dobry pomysł :-D aczkolwiek w planach mam inne tabletki hihi ( między innymi). Bo cała akcja będzie gruuubooo zorganizowana :-P Oczywiście żadna krzywda mu się nie stanie,ani nie ucierpi jego zdrowie ani życie.

Gość gość
największa kara to brak sexu ale jezeli uprawialiscie sex przedslubem to nie ma co sie dziwic ze zdradza takie SA skutki grzechu potem będzie traktował jak szmate musisz odmawiac now/enne po/mpe/janska w intencji ratowania małzenstwa

Gość Laila37
Mozesz tez wyslac do tej jego kochanki liscik ze on ma jeszcze inna na boku albo ze to taki z niego lovelas co nie jedna juz obracal....itd...niszczy to z pewnoscia reputacje a z pewnoscia zdrada....

Gość Laila37
To zrob zdjecie jego genitalii i wstaw na widok publiczny a jeszcze ze zaraza chorobami wenerycznymi...ehh. Ugodzi w jego meskie ego ....

Gość Fuuurriiaaa
Widzisz Laila, problem w tym,że to nie jego kochanka, tylko niczemu winna młoda dziewczyna, którą wykorzystał . Jest przystojny a bajere ma niezłą. Nawet Ci powiem,ze mi jej szkoda, bo ona nie jest niczemu winna. Z tego co na razie wiem, toa byl to jeden raz z nią, ale juz jutro/pojutrze będę wiedzieć więcej. Ooojjjjj biada mu!

Gość Laila37
No to faktycznie jesli wykorzystal do tego Boga ducha winna dziewuszke to biada mu....hehe bo jak sie ona tez dowie ze tak zostala wykorzystana to bedzie mial nie jedna Furieee na glowie ale i dwie....hehe

Gość Fuuurriiiaaa
Teraz musze zamykać. Wieczorem będę i napiszę mniej wiecej jaki mam plan :) może jeszcze jakies pomysły mi podsuniecie. Także Laila jak bedziesz miala ochotę poczytać, zapraszam tak ok 21 :)

Gość Fuuurriiiaaa
Teraz musze zamykać. Wieczorem będę i napiszę mniej wiecej jaki mam plan :) może jeszcze jakies pomysły mi podsuniecie. Także Laila jak bedziesz miala ochotę poczytać, zapraszam tak ok 21 :)

Gość gość
Kreta nasyp do gaci :D

Gość gość
I co?

Gość Laila37
Fuurriiaa ...jak tam ten twoj plan na zdrajce

Gość gość
Beznadziejnie, ja bym się nie zemściła bo już zrywaniem z nim się zemścisz. A jak już chcesz się zemścić i chce Ci się tracić czas na debila to ogól mu łeb jak będzie spał po środku głowy i namaluj markerem niezmywalnym czoło "ZDRAJCA". Możesz mu pomalować co drugi ząb markerem i zostawić mu list pożegnalny, że wszystko wiesz.

Gość gość
ale musi mieć twardy sen, albo mu nasyp do napoju tabletki nasenne by spał jak zabity zanim mu zrobisz kuku