Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro przyjeżdża idealna szwagierka na urlop jak ją znieść

Polecane posty

Gość gość

Ona to typ perfekcyjna. Perfekcyjnie wygląda, perfekcyjnie prowadzi dom, karierowiczka w pracy itd jutro przyjeżdżają na urlop i aż mnie mdli, będą tu do świąt. Wczoraj zrobiło mi się bardzo przykro jak słyszałam rozmowę męża ze sąsiadem, że ooo przyjeżdża twoja bratowa to będzie na co popatrzeć a mój mąż na to ucieszony że chyba będzie musiał konkretnie w piecu palić żeby pokazała walory. Ma duży biust, blond włosy, fajną figurę. Ogólnie jest sympatyczna nie wywyższa się. Wszystkim przywozi prezenty, nawet ja mam dużo rzeczy od niej. Teściowa dom pucuje jak na święta na ich przyjazd. Co mam robić żeby to znieść?

Gość gość
Niech jedzie do mamusi. Po co do was??? Do was tylko na kawe niech przyjedzie

Gość gość
Taka światowa, a na urlop do rodziny jedzie? Prowokacja.

Gość gość
Twojego męża bym najpierw wykopała z domu, niech idzie podziwiać szwagierkę... ehh co za baby, zadajecie się z byle kim i potem was poniża Pan Mąż przy obcych...

Gość gość
Ty do tesciow jedz jak oni juz beda . przywitaj sie ,wypij kawe i wracaj do siebie. Do swiat jeszcze troche czasu. W swieta godzinke dasz rade.

Gość gość
Bo jej matka z ojcem mieszka w Holandii razem z nimi. Ogólnie ona pochodzi z drugiego końca polski i tam nie jeździe. Mają święte prawo tu przyjechać bo to niestety też ich dom. Teść przed śmiercią zapisał ten dom na męża i szwagra. Szwagier chciał w końcu spędzić święta w domu no więc przyjeżdżają

Gość gość
Czyli ty maieszkasz U swoich tesciow. ? Wiec masz goooofo do gadanie i bierz sie za sprzatanie i szykowanie

Gość gość
Tak mieszkam u teściów, niestety. I będziemy wszyscy pod jednym dachem

Gość gość
Kompleksy wyłażą :) Ty lepiej inspiracje czerp, skoro ją lubisz, a nie wkręcaj się z zazdrości, bo gorzej na tym wyjdziesz. On przyjdzie uśmiechnięta, miła, a Ty będziesz chodziła z muchami w nosie: i jak wtedy wypadniesz na jej tle? Wy nie jesteście żadnymi rywalkami, pamiętaj! Zadbaj o siebie, zrób sobie henne, ładne strzyżenie, może jakiś nowy ciuch i jazda, cieszyć się życiem :D A faceci to zawsze mają głupie komentarze, szkoda sobie tym głowę zawracać. Też zrób drobne prezenciki.

Gość gość
Autorko, nie czuj się gorsza, idź do fryzjera, zrób piękny makijaż, zainwestuj w jakieś nowe ciuchy i buty a zobaczysz jak Twoje poczucie własnej wartości skoczy o 100% głowa do góry to tylko kilka dni! Zawsze czułam się nijaka przy siostrze mojego męża i dopiero po kilku latach wyznała mi że ona przy mnie też się tak czuję, czasem coś nam się poprostu ubzdura!

Gość gość
Ale co by nie było ona i tak będzie wyglądać lepiej. tak samo jej córka, na domiar złego jest śliczna i grzeczna przez co potem jest wytykanie że nasze dzieci są niegrzeczne. Szwagier też podsyca wszystko bo chwali się nią i mówi jaką ma super rodzinkę

Gość gość
Powiedz o swoich obawach mężowi, jeśli usłyszysz że jesteś dla niego najpiękniejsza napewno będzie Ci lżej

Gość gość
zazdrość zwyczajna.

Gość gość
skoro szwagierka jest sympatyczna i sie nie wywyższa to w czym masz problem?? zazdrosc??? sama stwarzasz problem

Gość gość
Hey autorki doskonale znam Twój ból, ja mam to samo:( przyjadą dopiero na święta a ja juz chodzę nerwowa. Najgorsze ze ona wszystko idę mnie kopiuje, ciągle "zmusza" wszystkich do wychwalAnia swojego synka, a jak dzieciak coś rozwali to ona jest taka dumna, niby tam sprzątnie po nim ale z jaką dumą. ..masakra mówię Wam.

Gość gość
Szkoda mi ciebie ,bo to jest prawdziwa zazdrosc i to najpaskudniejsza jaka moze byc.Kobieta jest piekna ,dobrze sobie radzi w zyciu a autorke az skreca z zazdrosc i to tylko dlatego ,ze babka ma lepiej.A nie mowil ci ktos autorko,ze niestety ale nie jestesmy wszyscy rowni jedni ladniejsi inni bogatsi albo madrzejsci takie jest zycie,ktos moze miec to wszystko a ktos nic.A ty mozesz sama zadbac o siebie juz co a co, ale na wyglad odrobine masz wplywu ,mozesz miec zadbana sylwetke o wyglad tez mozesz bardziej zadbac jakas fajna fryzurka,zadbane paznokcie ,ladne ubranie itd.

Gość gość
I jak u ciebie autorko

Gość gość
tak samo jak u ciebie trollu z ost.wpisu.

Gość gość
nie ma idealnych rodzin, wszyscy ją idealizuja i Ty tez zaczełas. Zejdz na ziemie, kazdy ma jakis problem i oni na pewno jakis maja. Nie są z wami na co dzien wiec nic o nich nie wiesz