Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

African Mango plus chrom

Polecane posty

Gość gość

Pojawiło się nowe africam mango. To jest o tyle nowe że ma dodatek chromu. Wg. mnie wygląda to ciekawie bo chrom jest we wszystkich dobrych preparatach na odchudzanie.

Gość gość
www.african-mango-chrom.pl strona w przebudowie. można kupić na Allegro albo zamówić przez facebooka. Ja kupiłem dla żony przez zwykłą wiadomość na profilu firmowym na fb

Gość gość
no spoko. chrom w połączeniu z pestkami mango może być ok. błonnik z pestek i wyrównanie krzywej cukrowej dzięki chromowi powinny dać dobre efekty

Gość gość
po african mango jestem mniej głodna i jem przez to mniej. co do chromu nie wiem nie znam się.

Gość Amelka32
Ja niedawno skończyłam brać totalnie nietrafiony suplement - liporedium i dlatego jestem sceptycznie nastawiona do tego typu eksperymentów. Biegałam, robiłam treningi interwałowe na siłownii i cardio na orbitreku i udało mi się schudnąć nieco ponad 2 kg w 6 tygodni biorąc ten suplement... :/

Gość Cecylia22
Amelka - a nie miałaś żadnych skutków ubocznych ? U mnie i u koleżanki liporedium wylądowało w koszu po zaledwie 2 tygodniach. Mnie bolał brzuch, a ona chodziła z wzdętym od zaparć brzuchem. Fatalny jest ten suplement, powinni go wycofać z rynku.

Gość Anastazja 34
Nie tylko ja zatem nabrałam się na reklamy suplementów. Uważajcie dziewczyny też na Calominal - sporo kosztuje a żadnych efektów nie daje. Ja go stosowałam przez 2 miesiące blisko i biegałam, a na prawdę niewiele udało mi się schudnąć (niecałe 3 kg)

Gość Weronika Pisz
Amelka i Cecylia, mi też zdarzyło się wypróbować Liporedium i podobnie jak u was żadnych konkretnych efektów nie było. Ten suplement odchudzania nie wspomaga na pewno. Nie jestem głupia i nie stawiałam tylko na tabletki, ale zaczęłam też biegać i przestałam się objadać słodyczami. Poszło 2 kg w dół i na tym koniec.

Gość gość
Część część. Ja mam już za sobą i Slim fast i calominal i liporddium ... Alle nic to nie dawało. Siostra kupiła mi http://nplink.net/oyBz2dRj ... mango. podchodziłem do tego bardzo sceptycznie ale stwierdziłam ze co mi szkodzi. Biorę drugi tydzień i faktycznie czuje się lżejsza. Przemiana materii o niebo lepsza co zawsze było moja bolączki... no i nie jestem taka głodna jak do tej pory. Jutro dzień ważenia to się podzielę ile kg poleciało .... póki co Polecam

Gość Rozalia71
Ja trafiłam na reklamę Liporedium w radiu. Zaufałam i kupiłam od razu 3 opakowania. Niestety, przejechałam się totalnie. Biorąc ten suplement, zamiast schudnąć nabawiłam się mega zaparć.

Gość Irydia2
Nie dziwi mnie to, Ciebie też by nie zdziwiło, gdybyś poczytała o Liporedium opinie na forach. Ten suplement jest jechany najbardziej za skutki uboczne i za brak skuteczności...

Gość spar282
Ja przyjmuję African Mango http://afrikanmango.pl i jest sprawdzonym suplementem nie wierzę w jakieś nowości od niesprawdzonych producentów....

Gość gość
Co roku sie pojawia i co roku sie nagania.