Bajjka 0 Napisano Marzec 30, 2017 Witam. Moja sytuacja wygląda następująco. Od dwóch miesięcy z moim partnerem uprawiam seks oralny średnio co 2-3 dni, dodam że jestem dziewicą. Zawsze staram się uważać by jakikolwiek płyn nie znalazł się w okolicy mojej pochwy. Jednak dzisiejszej nocy zdarzyło się tak, że kiedy był nade mną to jego członek, który był w preejakulacie dotykał okolic mojego krocza. W dodatku kiedy mnie pieścił ręką mógł nanieść trochę płynu bezpośrednio na ścianki mojej pochwy. Wczoraj powinnam również dostać miesiączkę, jednak z nią to jest różnie i często mi się spóźnia. Stąd moje pytanie czy ciąża jest możliwa kiedy jestem dziewicą i płyn mógł się w jakiś sposób dostać do wnętrza waginy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2017 nie wierze, jak ty chcesz zajsc w ciaze w dni niepłodne dzien przed miesiaczką? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2017 Nie mając gościa w ci/pie mozesz być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach