Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zacząć pracować żeby w przyszłości zarabiać co najmniej 750zł dziennie?

Polecane posty

Gość gość

jakieś propozycje? jestem elastyczny , jedyna opcja jakiej nie biorę pod uwagi to męski żigolak

Gość gość
zostań politykiem, najlepiej zacznij kraść już dziś

Gość gość
Jesli jestes atrakcyjna i dobra w te klocki - luksusowa agencja towarzyska, burdelik dla bogaczy

Gość gość
akurat jestem facetem (a raczej chłopakiem który za 2 lata idzie na studia i chce w przyszłości dobrze zarabiać)

Gość gość
zostań programistą. będziesz siedział na kompie cały dzień i za kilka lat będziesz kosił 30 000 miesięcznie

Gość gość
Branża IT, ale musisz coś umieć, bo samo skończenie studiów byle skończyć nic ci nie da, szybko to zweryfikuja w pracy. Ale zarobki naprawdę dobre.

Gość gość
ja pracuję w IT od 7 lat i zarabiam 2,5 tysiąca miesięcznie i w pracy nie ma mowy o graniu w gierki. nie słuchaj głupot i idź na medycynę

Gość gość
IT jest przereklamowane, to 30tys. zl to chyba zagranicą albo z własną firmą. Zagranicą można dobrze zarobić ale chętnych z całego świata jest na pęczki.

Gość gość
To chyba jestes głąbem albo tam sprzatasz :o moj byly chłopak studiował teleinformatyke i miał sporo starszych znajomych po kierunkach pokrewnych. Niektórzy nawet magistra nie robili, tylko po inzynierze trzepali hajs i to spory . Pamiętam, że jego kolega 29 lat wtedy miał i podpisywał umowę na 28 tys. miesięcznie. A medycyna hahahaha :D 6 lat studiowania + rok stażu za najniższą krajową + min. 5 lat specjalizacji za 3-5 tys. dopiero potem możesz zarabiać jak człowiek i to nie zawsze, więc nie rozsmieszaj mnie.

Gość gość
A ty ile zarabiasz paniusiu?

Gość gość
pewnie ją ten chłopak nerd utrzymuje

Gość gość
W Norwegii można bez większych problemów tyle zarobić, ale trzeba coś umieć.

Gość gość
Tzw. "informatyk" w urzędzie gminnym, co ma za zadanie patrzeć, czy pani sprzątaczka kabli nie wypięła z serwera to zarabia pewnie marnie. Ale w dużym mieście w lepszej firmie wyciągnie sporo pieniędzy. Oraz z nabytymi umiejętnościami zawsze może wyjechać za granicę i zarabiać sporo więcej. Tylko do tego studia nie wystarczą, trzeba coś konkretnego umieć.

Gość gość
Skoro zaczynasz dopiero studia za 2 lata to właśnie "nie idź " na informatykę. Skoro wszyscy to będą studiowała tzn ze będzie duża podaż. Było już takie badanie że za ok 10 lat może być nadpodaz informatyków. Wybierz.cos technicznego gdzie jest mało chętnych. Np budowa tuneli.

Gość jogi7
Pałeł, a najlepiej to zrobić zastrzeżenie nazwy! i tez spokój :D ale żey to miało sens to ta nazwa firmy musi być na prawdę wow https://rmarket.pl/nazwy-firm-i-produktow ja korzystałem stąd