Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest przyjaźń damsko meska?

Polecane posty

Gość gość
...i się kopulujesz

Gość gość
W tym problem, ze ja sie zakochalam. Ja zajeta, on zajety. Ale w oczach wszystko:(. I tylko dylemat-powiedziec mu, czy nie??... Boje sie, ze go strace:(...

Gość gość
Witaj autorko. Widzę że.. juz jestes zakochana. Może co do tych granic wyznaczających kolezenstwo i romans dorzucę 3 grosze - jako osoba po tej drugiej stronie z doświadczeniem. Po 1 zdrada emocjonalna zaczyna się w głowie, w momencie kiedy zaczynasz o nim myśleć nawet w tych intymnych chwilach obok swojego faceta/męża. .. 2. Kiedy w mało znaczących sprawach od razu myślisz co on na to , wyciągasz tel i ... 3. W pewnym momencie uświadamiasz sobie ze fizycznie jesteś w swoim związku ale psychicznie zupełnie jesteś gdzie indziej i z kimś innym. Jeżeli czujesz ze tak jest to zdradzasz. Ja będąc w takim romansie jednak nie wyznalam uczuc.. i z perspektywy czasu wiem ze dobrze zrobiłam. Włączyłam rozsądek. Na jakim etapie jest wasza znajomosc? Jedna jest rzecz pewna- będziesz żałować. To był najpiękniejszy a zarazem najcięższy czas dla mnie, nie chcialabym przeżyć tego 2 raz.

Gość gość
Z mojej strony-wpadlam po uszy. Latam nad ziemia za kazdym razem gdy zadzwoni, spotka sie. To juz trwa 15 miesiecy... Mysl o nim towarzyszy mi 24 dobe. Naprawde... Nawet w myslach mowie mu dobranoc. Z jednej strony jestem przeszczesliwa a z drugiej tesknie za kazdym spojrzeniem i analizuje kazdy gest...

Gość gość
11.23 Szczerze Ci współczuję. Jeszcze wieeele niekoniecznie miłych chwil przed tobą.. przyjdzie dzień, w którym spadniesz z nieba na ziemię i ten upadek będzie bolesny. Znam to.

Gość gość
Myslicie ze nie moglo zdarzyc sie jak w bajce, ze bedzie love story i los jakos mi bedzie sprzyjal?:( jaka jest szansa, ze skoro on podtrzymuje ten kontakt, dba to tez cos poczul?

Gość gość
Może i poczuł. Ale jest już żonaty tak? Czy ty jesteś mężatką? W takim razie masz jakieś 10% szans że coś moooze się udać. Takie życie.

Gość gość
On zonaty. Ja w zwiazku od lat 10

Gość gość
Moja trwała z D 10lat... właśnie został moim kochankiem. ...

Gość gość
Chyba we śnie! 😠 ...wolałbym wydu... skrzynkę na listy :-P

Gość gość
Chyba jednak nke jest mozliwa...