Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociągają mnie jedynie 20 lat starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

jestem młodziutką kobietą,ale pomimo to zupełnie nie pociągają mnie osoby chociażby kilka lat starsze. Mam wrażenie ze to dzieciaki i ani z charakteru ani z wyglądu nie zachowują się dobrze. Z charakteru to już w ogóle jest dramat. Po prostu nie podchodzą mi. Za to pociągają mnie faceci tak 15-20 lat starsi ode mnie, czy coś ze mną nie tak? Przyznam ,że bardzo mnie to ogranicza bo jednak taką osobę ciężej znaleźć niż chociażby młodego napalonego dzieciaka co w gruncie rzeczy wręcz mnie obrzydza. Obrzydzają mnie tacy młodzi, jedynie kręcą dużo starsi.i tak sobie żyje niezaspokojona i samotna. Mam 20 lat

Gość gość
dlaczego uważasz, że taką osobę jest ciężej znaleźć? :)

Gość dobra zmiana
ja myślę że starego dziada łatwiej znaleźć niż rówieśnika bo rówieśnik ma do wyboru inne takie jak ty a stary dziad musi mieć szczęscie jak trawienie 6 w lotto aby się 20 lat młodsza zainteresowała :D faceci są prości wal prosto z mostu do 40 latków, połowa weźmie cię za wariatkę ale druga połowa się umowi :D

Gość gość
lecz się u psychiatry jak moga cie pociągać staruchy fuuj chyba ojca nie miałaś dlatego tak chcesz mieć star***a

Gość dobra zmiana
albo portfel jakby trafił 6 w lotto :classic_cool: bo zapomniałem o tym wariancie w wypowiediz wyżej a to dośc powszechne jeśłi chodzi o zainteresowanie mlodych "kobiet" takimi facetami :D

Gość dobra zmiana
daj jej żyć ludzie mają różne zainteresowania jeden zbiera znaczki, drugi lubi młode a trzecia lubi starych. nikomu krzywdy tym nie robi.

Gość gość
Autorka. Jak 35 lat to ma być staruch? Poza tym nie mówię o obleśnych tylko z klasa i z gustem i dobrym wyglądem A co do młodych to wątpię ,że łatwiej bo jestem ładna( wnioskuje po tym co zaraz napisze) bo wszyscy chcą mnie poderwać i się za mną oglądają ,ale co ja mam biedna poradzić skoro oni mnie ani trochę nie pociągają a wręcz obrzydzają takie małolaty ? (Chociaż starsze ode mnie)

Gość gość
Dodam też ,że pieniądze mnie nie jarają. Wole je sama zarobić niż od kogoś wyciągać. Podnieca mnie w starszych,że są męscy i Widać ,że to facet a nie 25 latek w rurkach, pedalskiej grzyweczce i plecaczku. W dodatku ledwo studia skończył i mysli ,że zna cały świat a w ogóle męski nie jest

Gość gość
A ty gówniaro co osiągnęłaś ? ubierasz się jak na powódź pokazując, gołe kostki, nosisz obdarte spodnie, śmiejesz się z byle jakim głupot, zachowujesz się jak dziecko, małolata i ty masz być pociągająca wolne żarty.

Gość gość
Za brzydką też się ogladaja jakoś się nie chwalą jak ty

Gość dobra zmiana
nic się nie przejmuj nawet jak jesteś brzydka to dla 35 latka będziesz piękna bo to dla niego ostatnia szansa poczuc powiem młodości na swoim ciele:classic_cool: nie liczac powiewów za które musiałby zapłacić :D

Gość gość
1:51 mnie w porównaniu do innych kobiet w moim wieku nie kręcą gimnazjalne stroje. Ubieram się z klasą, nie jak gimnazjum. Uwaga wyjątkowo nietrafiona

Gość gość
Swoją drogą wiele facetów 35 lat nosi obdarte spodnie

Gość gość
ciało masz dziecka, twarz tak samo jakby to wyglądało jakbyś się związała z takim staruchem dziecko z tatusiem trzymający się za rączkę

Gość dobra zmiana
jedź do ciechocinka nawet starszego wyrwiesz zamiast marudzić :D masz problem podobny do problemu czy najpierw zjesc kolacje a pozniej obejrzeć dobranockę czy najpierw obejrzeć dobranockę a pozniej zjesc kolacje. czyli poroblem z d**y wziety. kreca cie tacy to wyrywaj takich i po klopocie. forum dla koiet to nie jest chyba dobre miejsce na wyrywania 40 latka, moze wejdz na geriatria.pl :classic_cool:

Gość gość
1:57 nie do końca :)

Gość dobra zmiana
już nie rpzesadzajcie ze 20 latka ma ciało dziecka :D ktoś chyba 20 latki dawno nie widział :D albo ma taką nadwagę że wmawia sobie że to normalne bo inaczje wygladalby jak dziecko :classic_cool: 20 latka jest w pelni fizycznie rozwinięta i przewaznie wyglada jak kobieta a nie jak dziecko.

Gość gość
Kto pisze te opinie nazywając 35 latków staruszkami ? Chyba serio ograniczeni jestescie, David Beckham jaki seksowny

Gość dobra zmiana
co nie do konca bo piszesz jakbys byl niedorobiony :D ? tak nie pomylilem sie weim ze jestes facetem zakladajacym prowokacyjne tematy :D wymysl lepszy i jak ty udajesz to wez pod uwage ze inni tez moga udawac ze sie nie kapneli :D

Gość gość
Kto pisze te opinie nazywając 35 latków staruszkami ? Chyba serio ograniczeni jestescie, David Beckham jaki seksowny

Gość gość
02:01 tu autorka mówisz do mnie czy z kimś innym jeszcze rozmawiasz ?

Gość gość
małolata znudzą ci się staruchy i w pewnym wieku zaczniesz biegać tylko za młodszymi

Gość gość
widzisz autorko, solidaryzuję się z tobą, ponieważ mam niejako podobne zmartwienie :) Otóż, jestem właśnie takim dojrzałym facetem i zawsze, ale to zawsze odkąd sięgam pamięcią miałem wewnętrzny wstręt do płci przeciwnej sięgającej wiekiem po mój, jednym słowem równolatek. Zawsze pociągały mnie sporo młodsze, podobnie jak u ciebie w przedziale 15-20 lat :) Obecnie uważam, że nie mam sobie nic do zarzucenia, gdyż jak sobie patrzę, w jaki sposób zachowują się i co reprezentują sobą te "dojrzałe damy" nie wspomnę o tym jak im skóra zwiodczała, cellulit narósł, 3 podbródek urósł, piersi z brzuchem na zmianę noszą, a wynikłą frustrację rekompensują niby "życiową wiedzą, obyciem i ynteligencja" myląc ją ze starczym fiksem, cieszę się, że mogę samotnie w radości i smutku spędzać tylko ze sobą czas, bo i ciebie autrko dotknie to staro dziadostwo:D🖐️

Gość dobra zmiana
Kto pisze te opinie nazywając 35 latków staruszkami> co więcej te opinie piszą nawet trzydziestokilkuletni dziadkowie wiec sam widzisz ze prowo słabo ci idzie, lepiej dziadki wypadaja udajac ze sie dali zlapac :classic_cool: niz ty udajac ze jestes kobieta :D dobranocka minela idz juz spac bo gimbus o 6 odjeżdża i pojedzie bez ciebie.

Gość gość
wyobrażasz sobie jak będzie wyglądał staruch za 5-10 lat ? obwisły brzuch, zmarszczki, brzydkie ciało, łysina, siwe włosy itp.

Gość gość
gość dziś tak właśnie będzie wyglądał staruch

Gość dobra zmiana
widzisz autorko, solidaryzuję się z tobą, ponieważ mam niejako podobne zmartwienie usmiech.gif Otóż, jestem właśnie takim dojrzałym facetem> taki stary a taki durny :D :D:D:D pamiętaj że te <18 lat oglaszajace sie na forach ze kreca ich starzy ramole to zbyszek stonoga :classic_cool: póżniej skonczysz tak www.youtube.com/watch?v=qCBQyo7bsag

Gość gość
Nie rozumiem tu czegoś .zwierzam się na forum a jakiś troll zarzuca mi ,że jestem facetem. Zalosne

Gość gość
Ja tak mam tylko, że w moim przypadku mam pociąg do starszych kobiet zawsze się oglądałem za starszymi rówieśniczki wydawały mi się zbyt dziecinne, mało kobiece, mało dojrzałe, nie miały klasy w sobie dlatego tak mnie pociągają starsze lubię z nimi przebywać.

Gość dobra zmiana
żeby ci ktoś pokuty nie dał za te zwierzenia bo już więcej prowo nie założysz :D