Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xenia81

Biust po powiększeniu okazał się za mały. ...co dalej? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Xenia81

Witam. Czy wśród Was jest dziewczyna, która robiła operacje powiększenia piersi o efekt jej nie zadowolił? Ja robiłam 2mce temu. Z miseczki 75A, doktor zaproponował mi 325 okragle profil niski Mentor. Operację robiłam u dr Osucha w Wa-wie. Spodziewałam się efektu WOW ale niestety. ...pieesi według mnie są za małe. Do tego jak patrze z góry na nie i jestem bez stanika to są szerokie i płaskie. Mąż mnie pociesza, bo nie chce żebym zaczęła histeryzowac, ale określi je jako wystarczające. ...no nie dla mnie. Tyle cierpienia i kasy a efekt nie wart tego wszystkiego. Co dalej robić? Czeka mnie wizyta u lekarza i nie wiem jak się na nią przygotować. ..podejrzewam, że umowa jest tak skonstruowana, że nie mam szans na nic z jego strony. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Błagam. ...bo ja chyba oszaleje

Gość gość
ojejciu jejciu straszne rzeczy ,masz męza który akceptuje czyli coo na kochanka robisz cyce czy dla zazdrości innych kretynek

Gość gość
chyba ze wiesz ze mężusia nie utrzymasz małymi bo zbudowane wszystko na plastykowym fundamencie

Gość gość
także polecam psychologa bo masz zaburzone poczucie własnej wartości i naturalnego piękna