Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnaOna89

Kreca mnie faceci TYLKO do czasu az ich zdobede

Polecane posty

Gość gość
o i do tego jasnowidząca wypowiada sie na temat tego czego nie widzi :) biedactwo

Gość gość
Masz bujna wyobraźnię, to by tłumaczyło odrzucanie ciebie przez potencjalnych kandydatów, bo ludzie lubią szczerych ludzi. Idioci, którzy bawia sie w psychologów nie majac pojecia o czym mowia, bo naczytali sie kilku ksiazek wydaja sie nieprofesjonalni, a nikt nie chce użerać się z idiota i odpuszcza, bo idiota sprowadza do swojego poziomu i bije doswiadczeniem.

Gość gość
nie chce mi sie gadac z debilami, wiec najlatwiej zdobyc (zainteresowanie) i porzucic wtedy, zanim jeszcze pora ;)

Gość gość prawdziwy facet
A po czym ty taki moral wysnulas cooo??? Slabo sie znasz na istocie zwiazku sama.Szukasz idealu tak naprawde ktory sobie gdzies kiedys zaprogramowalas w glowie lub ktos ci zaprogramowal.Twoj problem ze ty nie potrafisz kochac i ooo zgrozo...jest cos czego nie potrafisz :D Kocha sie kogos pomimo wszystko a nie za cos.Zawsze bedziesz nieszczesliwa...

Gość gość
a skad wyssalas to ze ktos mnie odrzuca ? nic o tym nie wiem :)

Gość gość
madrze sie, bo ty sie madrzysz.

Gość gość
co ty nazywasz mądrzeniem sie ? te niudolne proby bycia kameleonem ? by otrzymac cos za cos ? to zenujące takie dopasowywanie sie do kogos byle tylko cos dostac jakis okruch ze stołou

Gość gość
Moj obraz rodziny to facet, ktory dba o rodzine, ktory zarabia na rodzine i wszystko potrafi, ma lika zawodów i wciaz dba o nich, bo ich kocha. Niestety obecni tu mezczyzni i kobiety oczekuja czegos innego jak bylo w opisie ponizej , ze facet bedzie siedzial i smierdzial, a one beda sie krzatac, bo nie mozna byc kameleonem, tylko trzeba brac co jest i nie wybrzydzac. Z waszych opisów tak wynika...

Gość gość
Przepiękne co napisales, rodem z ksiązeczki o psychologii. Przepisz jeszcze kilka opisów do innych moich postów, może akurat tez beda pasowac. Albo wybierz coś z książki losow wybranej z polki np O psie ktory jezdzil koleja. Moze tez jakis fragment bedzie pasował.

Gość gość
sama pierwsza cos wyssałas, wiec nie dziw się, że ktoś inny tez cos wysysa z czegos innego

Gość gość
ty brzmisz jak oszust ktory chce sprawic w kims poczucie winy, ze ktos inny powinien dawac za darmo a ty masz korzystac, wiec nie dziw sie, ze ktos cie odbija i mowi zebys spadał czy raczej spadał na drzewo. jak chcesz brac to musisz najpierw dać. kto chce brac musi dac, a nie ze mamusia ci naszykuje jedzonko, kobiety beda ci dawac, a ty bedziesz brac i brac. z taka filozofią to znajdziesz chyba jakas desperatke.

Gość gość
Hahaha...roszczeniowiec :D dziewczyno...ogarnij sie!!!sama piszesz ze jestes kims kto szuka faceta który moglby ci cos zaoferować !!! A wiec slabo z toba jest tak naprawdę :D Mam wrazenie ze ty nie szukasz milosci tylko partnera biznesowego :D Napisz gdzie mam przeslac CV :D

Gość gość
a dlaczego oczekujesz od faceta, ze bedzie to wszystko robił ? sama nie umiesz o siebie zadbac ? nie trzeba byc kameleonem by stworzyc zwiazek na byciu sobą można miec wszystko to o czym piszesz drogą uczciwą bez manipulacji tylko trzeba w pierwszj koljnosc wziąść odpowiedzialnosc za siebie to wtedy spotkasz takiego samego faceta ktory tez jest odpowiedzialny za siebie a ty poki co masz wilkie oczekiwania od kogos a czego oczekujesz sama od siebie ? co masz do zaoferowania ?

Gość gość
Wasz problem polega na tym z tego co tu czytam, ze kompletnie sie nie szanujecie, nie szanujecie rowniez innych osob i ich pogladów, oczekujecie, że ktoś bedzie wam potakiwał i przynosil co chcecie, ze bedzie koncert zyczen, bo facio chce to i tamto, a w zamian nic albo kobiety ktore beda tolerowac wszystko, byle tylko facet zechcial spojrzec. I ta beznadziejna gadka o tym, ze jestes soba i o okr****ch milosci, nie wiem doprawdy co bierzesz, ale odstaw to dla swojego dobra. ktos tu chyba stracil kontakt z rzeczywistoscia z powodu zbyt dlugiego siedzenia w necie. Zenujace

Gość gość
dostajesz to co sama dajesz wiec nie dziw sie jakich facetow spotykasz

Gość gość
a ja mam wrazenie, ze mieszkasz z matka i nie masz prawka, ale marzysz o modelce i twierdzisz, ze kobiety szukaja tylko modela?

Gość gość
Sęk w tym, ze ja wlasnie im nic nie DAJĘ, czyli ich nie spotykam...to oni mnie spotykaja...ale ze wg twojej teorii co daja to dostaja, czyli nic nie daja to nic nei dostaja to zostaja porzuceni, kumasz bazę?

Gość gość
no to żyj szczęśliwie powodzenia

Gość gość
Dostaja co sami dają czyli gów..o. Nie moglas.es tego lepiej okreslic. sami sa sobie winni. Nie ja.

Gość gość
Może i tak, partner biznesowy to chyba jest ktos kto pasuje do mnie. Owszem. i co da to dostanie z powrotem, wiec ogolem moze i masz z tym racje.

Gość gość
o czym ty pier..sz naprawde :O nie da sie tego czytac dziewczyno czy chlopcze. Dorosnij najpierw zanim podejmujesz rozmowe na wazne dorosle tematy. zwiazek to dla ciebie znaczy, ze ktos sam o siebie dba, wszystko remontuje, rola kobiety to jest rola meska, a facet ma co robic w tym zwiazku? Wygladasz na osobe niedojrzala, ktora czeka az mamusia poda papu, az mamusia podwiezie, bo nie umie zrobic prawka, az mamusia zalatwi to i tamto. dorosnij człowieku, bo naprawde mozesz liczyc jedynie w tej chwili na kogos na swoim poziomie umyslowym kto bedzie ci matkowal i podawal jedzonko, bo sam nie umiesz nic zrobic? Mieszkasz z matka, prawda? I nie masz nawet prawa jazdy?

Gość gość
wzajemnie zycze tego samego, zyj pieknie, kochaj uroczo, pa

Gość gość
Masz bardzo mylne wrazenie... Nie znasz sie na zyciu zupełnie... Kiedys zycie cie zweryfikuje i tak jak ktos napisal powyzej zdziwisz sie... Wymadrzasz sie i tyle...poprostu jak smarkula...no ale skoro nie chcesz sluchac starszych tylko wierzysz w swoj wyidealizowany swiat to nic na to nie poradze...dla mnie jako faceta jestes nic nie wartym towarem...pewnie dlatego wszyscy od ciebie uciekaja tak naprawde a ty sobie wyobrazasz ze to ty jestes taka z******ta ze zaden nie umie ci sprostac...no coz...powodzenia...

Gość gość
Prawisz o tej odpowiedzialności tak jakbys mowil o sobie, co ci matka mowi, ze ty synu nie bierzesz odpowiedzialnosci za siebie, bo nijak to sie ma do mnie? :O Albo nie czytales nic i wyskoczyles jak Filip z konopii albo masz problem ze zrozumieniem tekstu. W ktorym miejscu jest napisane, ze nie biore za siebie odpowiedzialności? :O napisalam, ze potrafie wyremontowac dom, samochod, ugotowac, wyprac i zorganizowac czas, wiec gdzie tu jest rzekomy brak odpowiedzialnosci? :O Ale czy mezczyzni potrafia byc odpowiedzialni? Serio? I jak wielu? Bo ja mam wrazenie, ze chcieliby zyc lekkim chlebkiem i zerowac na innych , nic nie dawac, tylko brac, a tak nie ma. Zeby cos miec trzeba sie napracowac, wiec lebrom mowie stanowcze nie i mozecie to sobie nazywac partner biznesowy tłumaczac swoje wlasne lenistwo, ze wam sie nic nie chce i ze kobieta jest roszczeniowa. :O naprawde smieszne :D

Gość gość
a dla mnie ty jestes przemadrzałym nic nie wartym gów..m, ktore nadaje sie tylko do tego, zeby je rozkochac zmamic i porzucić :O ale ze juz z tym zerwalam to nadajesz sie jedynie do tego, zeby zrobić do ciebie szyderczy usmiech i zignorowac. :D

Gość gość
Zachowujesz sie jak zwykły gówniarz, który guzik wie o zyciu i wydaje mu sie, że bedzie pouczal inne osoby, ogołem idz juz na obiadek do mamusi.

Gość gość
nie wiem za kogo sie uwazasz , ale wydoroślej

Gość gość
Nie badz zdziwiony ze kobiety cie omijaja szerokim lukiem, bo nadajesz się tylko do wydawania pieniedzy na prozno i do olania cie.

Gość gość
Ty mnie rozkochac???czym???takim p********iem???hahahha...nie no nie wyrabiam :D Dobra...badz pozdrowiona...puchu marny :D

Gość gość
Jak byla mowa o tym, ze chce posłuchac starszego tego 40 latka ...i że może wskazac mi rzeczy emocjonalne, o ktorych ja nie wiem lub nie zwracam na nie uwagi to ktos zwrocil uwage, ze szukam ojca i dorobil sobie do tego teorie. A teraz ty mi tu piszesz: jak nie chcesz słuchać starszych.... No wiec o co chodzi? Napisalam, ze chcialabym usłyszeć co ten starszy ma do powiedzenia, że zwrocil mi uwage na rolę rodziny i na rolę czasu, który się poswieca, zwrocil uwage na bezinteresowna pomoc, zwrocil uwagę na to, ze trzeba być bardziej ludzkim i nie można traktowac ludzi jak przedmioty bez uczuć, a ty mi nagle wyskakujesz: Jak nie chcesz słuchac starszych nie chce sluchac starszych co sa gorsi jak dzieci i sie im wydaje , ze pozjadali wszystkie rozumy i wydaje im sie, że kobieta jest od dawania to spier..j :O