Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie jest przesłanie

Co w życiu się liczy?

Polecane posty

Gość takie jest przesłanie

czym się kierować w życiu, co jest najważniejsze?

Gość gość
Pełna micha.

Gość gość
Jakieś wartości. Pytanie tylko jakie?

Gość gość
W temacie takich rozterek z pomocą przychodzą słowa niejednej piosenki. Ja przytoczę ten najkrótszy tekst z kluczowym przesłaniem: Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem, hej Wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł Najważniejsze co się czuje, słuchaj zawsze głosu serca, hej Kiedy byłem, kiedy byłem dużym chłopcem, hej Wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł Głosem serca się nie kieruj, tylko forsa ważna w życiu jest Wicher wieje, wicher słabe drzewa łamie, hej Wicher wieje, wicher silne drzewa głaszcze, hej Najważniejsze to być silnym, wicher silne drzewa głaszcze, hej

Gość gość
Tak. Hajs daje tą moc. Niestety.

Gość gość
Miłość i rodzina.

Gość gość
Chcesz mieć więcej od innych? Przygotuj się na zazdrość i zawiść . Nie masz pieniędzy ? Przygotuj doopę na kopniaki! Masz hajs? Twoja dooopa nie odczuje niczego! Mniej więcej tak wygląda życie!

Gość gość
Więc trzeba mieć twarde doopsko! :D I można żyć! :D

Gość gość
Rodzina i miłość-to podstawa życia bez tego życie by przecież nie istniało! Ale co dalej? Jak poradzić sobie z galopem globalnego popędu konsumpcyjnego?

Gość gość
Najwazniejsze to żeby się nie ożenić z puszczalską

Gość gość
Jak sobie poradzić z problemem przeludnienia? Kiedy każdy dzień, jest niczym droga, na drugi kraniec miasta zatłoczonym po same brzegi autobusem?

Gość gość
Każdy chce się czuć wyjątkowy a tymczasem wokół niego jest miliardy innych wyjątkowych :D Każdy wykorzysta swą przewagę by zniszczyć konkurenta. Dziecko posłuży się swą niewinnością Młody człowiek swą młodością Starszy kompetencją a starzec bezsilnością. Każdy chce żyć, a życie bywa niesprawiedliwe. Na pewno jedno co w życiu warto, to SIĘ NICZYM NIE PRZEJMOWAĆ!